• Autóriasztó javítás helyszínen

Autóriasztó javítás helyszínen

Mielőtt meglincselnek az utcán- autóriasztó javítás a helyszínen!

 

Már a lakásból hallod, hogy valami vinnyog. Azt gondolod magadban, hogy valamelyik szerencsétlen már megint az autóriasztóval vacakol. Egy idő után kinézel az ablakon. Látod, hogy a te autód riaszt.

Elönt az ideg, próbálod odafentről leállítani a riasztót, de nem megy. Gyorsan leszaladsz papucsban, hogy elhárítsd a bajt, de a sziréna csak nem áll le. A kocsi mellett állsz az otthoni pulcsidban és a kis mamuszodban, miközben mindenki téged néz. Ilyenkor van szükség a helyszíni autóriasztó javításra, vagy kiiktatásra.

A fenti szituáció leggyakoribb előfordulási időpontja:

  1. hajnali 3, amikor mindenki aludna
  2. csúcsidő, amikor az összes szomszéd a háza előtt száll be a saját kocsijába, és téged néz lesajnáló tekintettel
  3. vagy (ha kisgyermekek vannak a környéken) az alvásidő, amikor hosszas nyűglődés után elaludtak a picik.

 

Bármelyik időpontban is történik a dolog, biztos, hogy jelentősen csökken a népszerűségi indexed a környezetedben.

Valójában teljesen mindegy, hogy éjjel kapcsolt be a riasztó a ház előtt, vagy napközben a munkahelynél, ha nem történt lopás vagy rongálás, az ember ilyenkor azt kívánja, bár soha ne köttette volna be ezt az ördögi szerkezetet.

Nem kell ennyire elhamarkodni a dolgot, hiszen ha illetéktelen próbál hozzáférni a kocsidhoz, nagyon is jó szolgálatot tesz a riasztó. Ha pedig néha meghibásodik, egyszerűen segítünk a dolgon.

 

Mitől hibásodhat meg az autóriasztó?

 

Télen a kemény mínuszok, máskor a pára okozhat ilyen fajta meghibásodást, de a túl érzékeny védelem is ludas lehet. Ami elromolhat, el is romlik. Ezerszer hallottad már, ugye?

Nos, a riasztó is el tud romlani, miért ne tudna? És ezt általában hangos visítással adja tudtodra. 
Abba sem hagyja addig, míg szerelőt nem hívsz a helyszínre.

Ilyenkor érdemes megvizsgálni az ultrahangos belsőtér-védelmet vagy a nyitásérzékelő kapcsolókat. Elég, ha kinyitod és becsukod a motor, illetve az utastér ajtaját. Ha valamelyik műveletet követően újraindul a riasztó, akkor annyi csak a baj, hogy túl érzékeny a beállítás.

Mivel a motortér érzékelője utólag kerül beszerelésre, a legtöbbször ez okozza a hibát. A reggeli pára például pont erre a részre hathat. Érdemes mielőbb megszereltetni vagy kicserélni, különben számtalan alkalommal leszel még e nem árt koncert fültanúja.

 

Autóriasztó javítás helyszínen – hívj azonnal szakembert!

 

Ne próbáld megszerelni, hiszen minél tovább próbálkozol egyedül, annál több ideig táncolsz a környékbeliek idegein, különösen, ha hajnalban riasztott be a kocsi. Másrészt, ha hozzápiszkálsz, hatalmas károkat okozhatsz a rendszerben, amit később a pénztárcád nem fog megköszönni.

Hívj minket, odamegyünk és a helyszínen a segítségedre sietünk. Nem csak az idegőrlő hangot szüntetjük meg, de ellenőrizzük a beállításokat is, így nem kell tartanod amiatt, hogy újra megismétlődik az eset. Így csak azt kevés időt kell összeszorított ajkakkal kivárnod, amíg odaérünk hozzád…

Ha még nem jártál így, de a legrosszabb rémálmod, hogy egyszer arra kelsz, hogy riaszt az autód, érdemes időközönként szakemberrel ellenőriztetni a beállításokat, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat.

 

06 20 575-15-95

Szabó Dénes

Szabó Dénes

villám autónyitó, autózár szakértő

Munkám során több mint 4000 autó zárnyitásában segítettem.

Ha nem tudod kinyitni az autódat keress bátran!
Szabó Dénes

Legújabb bejegyzések Szabó Dénestől

szeptember 6th, 2018|Autóriasztó|

Leave A Comment

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy