Kétségbeesett kocsi ajtónyitás azonnal

 

 

Reggeli kapkodás, fel-alá rohangálás a lakásban, hogy készen vannak-e már a többiek megvannak-e a cuccaik, lázas kocsikulcs keresés, kiabálások, még több rohanás, aztán a megdöbbenés, mikor ebben a nagy rohanásban nem nyílik ki a kocsi ajtaja. Ismerős a helyzet?

Az a jó hírünk, hogy bármennyire is kétségbeejtő ez a dolog, van rá megoldás. Ha felhívsz minket, akkor a lehető legrövidebb időn belül kimegyünk hozzád, és kinyitjuk a kocsid ajtaját.

 

Az idő neked pénz, nekünk érték

 

Igen, a kocsi általában akkor nem szokott kinyílni, mikor éppen a legnagyobb szükség lenne rá, hogy gyorsan eljuss valahova. Ez Murphy törvénye. 
Ilyenkor az ember hajlamos kicsit elveszíteni a türelmét, és a kétségbeesésében erőszakosabb ajtónyitási módszerekhez folyamodni: vagyis megpróbálhatja akár felfeszegetni a zárat, vagy egy nagyobb követ keresve megpróbálni betörni azzal az ablakot, és manuálisan kinyitni az ajtót.

 

Persze legvégső esetben, ha éppen a semmi közepén vagy, akkor ezek a megoldások is szóba jöhetnek, de ha otthonról vagy a munkából indulnál éppen, és ott romlik el a járgány, akkor van egy sokkal egyszerűbb és kíméletesebb módszer – mégpedig az, ha felhívsz minket.

Mi garantáljuk, hogy roncsolás nélkül fogjuk kinyitni az autódat, és ráadásul sokkal gyorsabban és olcsóbban is dolgozunk, mint egy márkaszerviz. Budapest területén belül akár már egy órán belül ott vagyunk nálad, hogy villámgyorsan kinyissuk a kocsid ajtaját.

 

Miért nem nyílik az autó?

 

Ezt egy cikkben megválaszolni nem egyszerű, hiszen a probléma hátterében számtalan dolog lehet.

Ha elvesztetted vagy ellopták a kulcsodat, akkor elég egyértelmű, hogy kulcs nélkül nem fogod tudni kinyitni az ajtót, de lehetnek elektronikai okai is a dolognak. Például ha a slusszkulcsban esetleg lemerült az elem, és nem tudja elküldeni a nyitási jelet az autónak, vagy valamiért rossz jelet küld, és a kocsid nem ismeri fel, vagy lemerült az autó akkumlátora, vagy az ajtózár van feltörve. Ezek mind-mind előfordulhatnak, de szerencsére mi mindegyik helyzetet meg tudjuk oldani:)

Egyedül a kulcs elvesztése és ellopása bonyolultabb, mert akkor le is kell gyártanunk neked egy adag új kulcsot, illetve be is kell programozzuk azokat. Ez sem megoldhatatlan, csak egy picikét hosszadalmasabb feladat.

De a lényeg az, hogy ha felhívsz minket, mindenképpen részletesen meséld el, mi történt pontosan, és azt is, hogy milyen típusú és milyen évjáratú az autód, hogy a szakértőink kellően felszerelkezve tudjanak kimenni hozzád, és így minél gyorsabban megoldhassák a bajt.

Ha nem nyílik a kocsid ajtaja, ne feszegesd, ne vetemedj erőszakos ablaktörésre, mert feleslegesen teszel kárt a járgányodban. Csak tárcsázd a számunkat, és mi karcolás nélkül, a lehető legrövidebb időn belül megyünk, és kinyitjuk az autód ajtaját – hiszen a te időd nekünk is értékes.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!