Ha a kocsid nem nyílik: ajtónyitás egyszerűen Budapesten!

 

Számtalan olyan helyzet fordulhat elő, amikor  az ajtónyitás Budapesten csak egy specialista kihívásával lehet a megoldás. Eltűnik a kulcs, meghibásodik valami, vagy egyszerűen csak véletlenül bezárod a slusszkulcsodat. Ilyenkor az első bosszús percek után érdemes logikusan gondolkoznod és azonnal szakembert hívnod a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autódat Budapesten!

 

Miért nem nyílik az autó?

 

A leggyakoribb okok, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Ha pedig esetleg ellopták vagy elhagytad a kulcsodat, egyértelmű a probléma oka… a helyzet viszont minden esetben ugyanaz: nem nyílnak az ajtók.

 

Ha elhagytad vagy ellopták Budapesten a slusszkulcsodat, esetleg bezártad a kulcsodat és reménytelen az ajtónyitás 

 

Automatikusan nyúlsz a zsebedbe, de a slusszkulcs nincs sehol. Hiába mész vissza azon az útvonalon, melyet előzőleg már bejártál, a kulcs nem kerül elő, a pótkulcs pedig nincs kéznél.

Az sem sokkal jobb, ha éppen állsz a saját kocsid mellett, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira, az ülésen. 

Bármelyik helyzettel is állsz szemben, ha szeretnéd, hogy az ajtók újra nyitva legyenek és közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből.

 

Ha megvan a kulcs, de nem nyílik az ajtózár

 

A kulcs a kezedben, az autózár mégsem nyílik. Ahogy fentebb is írtuk, ilyenkor leggyakrabban a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg vagy a zárszerkezettel van valami gond. Ritkábban, de az is előfordul, hogy lemerült az autó akkumulátora, ezért nem reagál. Ilyenkor bebikázás tud segíteni.

Mivel a legtöbb esetben nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Az még csak-csak előfordulhat, hogy valami csoda folytán ki tudod nyitni a zárat, viszont ezzel csak annyit érsz el, hogy beülhetsz a kocsiba – elindulni már biztosan nem fogsz. 

Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat.

 

Ajtónyitás Budapesten – mi történik, amikor a szakember a helyszínre ér?

 

Ha minket hívtál, kollégánk érkezésekor megnyugodhatsz, a járműved a legjobb kezekbe került. Gyorsan, pontosan és roncsolásmentesen fogjuk kinyitni a záradat, függetlenül attól, mi okozta a problémát.

A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben – ezt minden esetben előre egyeztetjük veled, mielőtt munkához látnánk. Az viszont biztos, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget, ráadásul azonnal elindulunk, és egy órán belül oda is érünk hozzád. 

Velünk az autód biztonságban van, hiszen a szlogenünk is így szól:

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!