Jó hírünk van, mindenre van megoldás és ez alól az autóba zárt kulcs sem kivétel!

 

 

Balesetek mindenkivel megesnek. Mindannyian emberből vagyunk, a feledékenység pedig természetes emberi tulajdonság. Így sajnos előfordul, hogy kizárjuk magunkat az autóból.

Az a jó hírünk, hogy ilyenkor sem kell bepánikolnod! Csak legyen elmentve a számunk a telefonodban, és ha hasonló baleset történik veled, hívj minket, és mi rögtön odasietünk hozzád, hogy kihúzzunk a bajból.

 

Ha segítség kell a kocsiajtó kinyitásában, akkor csapatunkra számíthatsz!

 

Az ember hajlamos azt hinni, hogy rossz dolgok mindig csak másokkal tudnak megtörténni, és velünk biztos, hogy nem fog. Márpedig az élet nem így működik. Problémák jöhetnek és jönnek is, de ezek a helyzetek arra vannak, hogy megoldjuk őket.

 

Ha például elgondolkodtál, máshol járt az eszed és sikerült bezárnod a kulcsodat az autódba, akkor 2 lehetőséged van. 

  1. Ha éppen nálad van a pótkulcs, szerencsés esetben meg tudod oldani magadtól is a helyzetet, 
  2. Vagy… (ahogy általában az lenni szokott), nincs a közeledben a pótkulcs, és segítséget kell hívnod.

 

Ez esetben szükséged lesz hozzáértő emberekre, akik kinyitják neked az autódat.

Persze megpróbálhatod felfeszegetni, vagy valami ehhez hasonló, puszta kézerőt igénylő módon kinyitni az ajtót, de ezt mi nagyon nem ajánljuk. Ezzel szinte biztos, hogy csak több kárt fogsz okozni a járgányodban, mint amekkora az eredeti probléma volt.

 

Mi a teendő autóban felejtett kulcs esetén?

 

Nem kell Jedi erő, sem varázsige ahhoz, hogy újra be tudj jutni a járgányodba. Csupán néhány szakember kell, és az ő felszerelésük. Itt jövünk mi a képbe.

Amikor felhívsz minket, hogy mekkora bajban vagy, és sürgős segítségre lenne szükséged, akkor szuper, ha tudsz néhány plusz információval szolgálni számunkra, hogy minél felkészültebben érkezhessünk ki hozzád. 

 

  • Mondd el részletesen, milyen típusú autód van, 
  • milyen évjáratú, 
  • és persze az sem árt, ha a pontos helyet is meg tudod mondani, ahol éppen vagy.

 

Ezeknek az információknak a birtokában a specifikus eszközökkel felszerelkezve indulunk el, és Budapest területén belül akár már 1 óra alatt kiérünk a helyszínre. 

 

Érkezésünkkor először is be kell bizonyítanod, hogy tényleg tiéd az autó, mert kocsilopásban nem szívesen segítünk. Ha ez megvan, akkor már csak kevés időt igényel az ajtó kinyitása.

 

Garanciát vállalunk arra is, hogy teljesen sérülésmentesen hajtjuk végre ezt a feladatot, úgyhogy nem kell aggódnod, hogy a járgányod esetleg kárt szenvedne.

Szóval, ha bezártad az autódba a slusszkulcsodat, ne aggódj, nincsen semmi probléma. Mentsd el már most a számunkat, hogy, bármikor felhívhass bennünket, ha ilyen szorult helyzetbe kerülnél, és mi kisegíthessünk. Az autóban felejtett kulcs többé nem lesz probléma, ha megvan nálad a szakértők száma!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!