Autónyitás azonnal: csak semmi pánik, megoldjuk seperc alatt!

 

Néha perceken múlhat minden: ha a kocsiddal akad gondod, van esély, hogy időben megoldod! Autónyitás azonnal? Nem lehetetlen!

 

Autónyitás azonnal! 

 

De azonnal kell! – Ezt a mondatot egy toporzékoló kétéves gyerek ejti ki a száján, vagy te, egy igazi krízishelyzetben? Nem mindegy, hogy a kakaós palacsinta legyártásáról, vagy egy fogságba esett autókulcsról van szó! A gyereket higgadtan, de határozottan meg lehet nyugtatni, az autókulcs kapcsán azonban ne gyakorolj különösebben önkritikát, és ne kezdj el gondolkodni azon, hogy megragadtál egy pelenkás szintjén.

 

Számos olyan helyzet adódhat az életben, amikor jogosan lábad könnybe a szemed és megy fel benned a pumpa, ha valamit nem lehet azonnal megoldani vagy elintézni! Sokminden múlhat egy beragadt autóajtón és nehéz megbirkózni vele, ha ilyen, rajtad kívülálló okok miatt csúszol le életed nagy lehetőségeiről és eseményeiről. Jogos a dühöd és az elvárásod, mégis arra intünk, hogy elsőként kezeld a benned fortyogó indulatokat: vegyél pár mély levegőt és utána cselekedj tudatosan: csörgesd meg a megfelelő szakembert és hívd ki a helyszínre! 

Hogy ki az, aki megfelelő? Az, aki garantálja, hogy Budapest területén egy órán belül ott van a helyszínen! 

 

Tipikus helyzetek, amikor nem nyílik az ajtó

 

Mi minden lehet, amire tudunk tuti megoldást? Ime:

 

  • rossz a központi zár, és bezáródott az autó
  • a riasztó, vagy a lopásgátló lezárta az autó ajtajait, a kulcs bennmaradt
  • lemerült az akkumulátor
  • elromlott a távirányító, nem nyitja az autót
  • feltörték, megrongálták az autózárat
  • elvesztetted az autókulcsot
  • másik akkumulátorról indítottad (bebikáztad) és bezárta magát az autó
  • gyermeked magára zárta az autót

 

Szerencsédre a helyzettől függetlenül az autónyitás akár azonnal lehetséges, méghozzá tapasztalt szakemberekkel, modern céleszközökkel, korrekt árakkal, nemzetközi elismerések és referenciákkal rendelkező csapattól, akik fő jellemzője az elképesztő gyorsaság az alaposság mellett. Kennél több? Nem hisszük. 

 

Túlélő csomag az úton levőknek

 

Ha otthonról indulnál, szerencséd van, vissza tudsz menni a papírokért a házba, akár főzhetsz is egy kávét, amíg ránk vársz, vagy bekapcsolhatod a laptopod és megírhatsz egy-két levelet. Ennél többre nem marad majd időd, hiszen gyakorlatilag az autónyitás azonnal megtörténik, hipp-hopp ott vagyunk. Egy óra Budapest bármelyik kerületében, legyen az a belváros vagy a Ferihegy. 

De mi van mégis akkor, ha a baj egy benzinkúton ért, vagy vidéken, egy üzleti út kapcsán? Akkor is fordulhatsz hozzánk, bár a kiszálláshoz egy kicsit több időre lesz szükségünk. 

 

Egy kis elővigyázatosság sosem árt!

 

Ha úton vagy, mindig legyen nálad egy kis táska vagy hátizsák, amit akkor is magadnál tartasz, ha csak épp fél percre szállsz ki valamiért. Ebben a csomagban legyen ott a pénztárcád, az irataid és a kocsi papírjai vagy azok fénymásolata. Erre azért van szükség, mert az autózár nyitás előtt ellenőriznünk kell, hogy valóban a tiéd a verda, és nem egy autólopásban segítünk éppen. Emellett hasznos lehet egy csoki és egy fél literes kulacs teli vízzel, hogy ne éhezz-szomjazz, amíg odaérünk😊

Szóval csak semmi pánik, ha az autónyitás azonnal kell, jövünk és megoldjuk. Mindig, minden helyzetben számíthatsz Szabó Dénesre és a csapatára, akik az országban az egyik leggyorsabbak!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!