Ha nem működnek, a haverok ötletei, ha autózár nyitásra van szükséged Budapesten

 

Nem kell bemagolnod a Harry Potter összes létező varázsigéjét, ha kulcs nélkül akarod kinyitni a kocsid ajtaját. Sokkal egyszerűbben is meg lehet ezt oldani, méghozzá a mi „varázslóink” segítségével. Ha kizártad magad az autóból vagy elveszett a kulcsod, akkor csak hívj fel minket. Autózár nyitás Budapesten varázsigék nélkül – eláruljuk a titkot!

 

Minden bezárt ajtó kitárul

 

Sajnos nagyon könnyen megtörténhet, hogy az ember az autóján kívül reked. Ennek számtalan oka lehet, főleg, mióta egyre inkább elektronikus technológiával működnek a járműveink.

Ez egyfelől kényelmi szempontokat szolgál, könnyebb nyitni-zárni őket, biztonságosabbak, modernebbek, ugyanakkor több bennük a hibalehetőség, és ha valami baj történik az elektronikával, akkor meg vagyunk lőve. Márpedig ahogy a mondás is tartja: ami elromolhat, az el is romlik…

 

Ezért jó, ha már előre megpróbálsz felkészülni egy esetleges váratlan helyzetre. Előfordulhat, hogy csak szimplán lemerül az elem a távirányítóban, és így nem tudod kinyitni az ajtót, vagy bezártad a kulcsod.

Ezekben az esetekben a legjobb az, ha van nálad egy pótkulcs. A második legjobb eset, ha van egy varázspálcád. Ha egyik eset sem áll fenn, akkor pedig a legjobb, amit tehetsz, hogy hívsz minket, és kinyitjuk neked az autót…

De sajnos nem 100%, hogy meg tudod előzni a problémát: például ha ellopják a kulcsodat, vagy ha csak simán elveszíted, máris ott állsz kétségbeesve a kocsi mellett.

Ebben az esetben is segítünk: ilyenkor nem elég a pótkulcs, és nem elég kinyittatni a kocsit, hanem célszerű gyorsan kicseréltetni, vagy átkódolni a zárat is, nehogy valaki az éj leple alatt elvigye magával a járgányodat.

 

Autózár nyitás Budapesten, roncsolás nélkül

 

Ha nincsen nálad pótkulcs, viszont ott állsz a semmi közepén, és fontos dolgod lenne, akkor csak hívj minket bátran, és mi rögtön a segítségedre sietünk. Amennyiben nagyon sürgős intéznivalód van, akkor gyorsan, sérülésmentesen kinyitjuk neked az autód ajtaját, és mehetsz is tovább.

Neked csupán annyi a dolgod, hogy amikor felhívsz minket, részletesen beszámolsz a helyzetedről, a probléma okáról, és az autód típusáról is, hogy megfelelően felszerelkezve érkezhessünk ki a helyszínre, és minél gyorsabban ki tudjuk nyitni az autózárat.

 

Budapesten területén már egy órán belül ott vagyunk, úgyhogy ne ess pánikba, ha kizártad magad az autódból, de ne is próbáld magadtól kinyitni, mert esetleg csak nagyobb kárt fogsz okozni a zárban. Bízd a zárnyitást szakemberekre, szólj gyorsan nekünk, és mi varázsigék nélkül, profiként kihúzunk a csávából!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

06 20 575- 15- 95