Az autó ajtónyitás receptje, ha nem nyílik

 

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor nem nyílik a kocsiajtó, te pedig a saját autód mellett állsz tehetetlenül. Ne aggódj, mi ismerjük az autó ajtónyitás receptjét!

 

Ha létezik olyan recept, amit mindenki szeretne tudni, az minden bizonnyal az autó ajtónyitás praktikájának titka.

Különösen akkor jönne jól az összetevők listája, amikor nem nyílnak a kocsiajtók, te pedig az ablaküvegen keresztül nézel befelé a saját járművedbe és egyszerűen tehetetlen vagy. A helyzet az, hogy mivel minden eset más és más, egyetlen recept nem tudja megoldani a felmerülő gondokat.

Viszont szakemberként számos praktika lapul a tarsolyunkban, amelyekkel a helyszínen tudunk neked segíteni abban, hogy sérülés nélkül kinyissuk a kocsi ajtóit. 

 

Az autó ajtónyitás receptje bezárt kulcs esetére

 

Állsz a saját kocsid mellett, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira. A bökkenő csak annyi, hogy közöttetek van egy bezárt kocsiajtó. Ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned. Ha szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből. 

 

Mi van akkor, ha megvan a kulcs, de valami miatt nem nyílik az autózár?

 

A kulcs a kezedben, az autózár mégsem nyílik. Elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. 

Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Ugyanis lehet, hogy valami csoda folytán ki tudod nyitni a zárat, viszont ezzel csak annyit érsz el, hogy beülhetsz a kocsiba, elindulni már biztosan nem fogsz. Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat. Hiszen be is tudjuk bikázni!

 

Mennyibe fog kerülni mindez és mennyit kell rá várni?

 

A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben. Az viszont biztos, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget, és azonnal elindulunk hozzád. Természetesen a zárnyitás előtt mindig tisztázzuk az árat a tulajdonossal, így biztosan nem érnek majd meglepetések. Nem kell ránk sokat várnod, Budapest területén egy óra alatt a helyszínre érünk! 

Érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így ha bajba kerülsz, azonnal tárcsázhatsz minket. Ne aggódj, mi nem küldünk érted trailert, nem kell kifizetned az elszállítás költségét, sőt, mi sem árulunk zsákbamacskát az árakat illetően. A kiszállás árát mi álljuk, neked csak a nyitás árát kell kifizetned, amelyről mindig tájékoztatunk a telefonban.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!