Az autó zárnyitás legnagyobb veszélye

 

Ott állsz a kocsi mellett és már percek óta próbálod rábírni az autót a zárnyitásra, de nem akar kinyílni? Vagy még soha nem történt ilyen veled, de attól félsz, hogy egy napon bekrepál? Valószínűleg a &@#!%-nál cifrább dolgokat is emlegetsz ilyenkor, és talán kísértést érzel, hogy betörd az ablakot és kinyisd a kocsit. Ne csinálj hülyeséget, mutatjuk inkább, hogy mi a teendő!

 

Az autók zárrendszere nagyon kényes szerkezet, és még a legnyugodtabb, legtapasztaltabb sofőrnek elgurul a gyógyszer, hogy valamiért egyszerűen nem nyílik az autó. Jó, ha tudod, hogy a megoldások, amik először eszedbe jutnak – ütni, rúgni, vágni, ablakot betörni – sehova nem vezetnek, csak rontasz velük a helyzeten. Mielőbb hívj szakértő segítséget!

 

„Segítség! Nem nyílik a kocsi!“

 

Minden autóvezető legszörnyűbb rémálma, hogy olyankor hagyja cserben az autója zárrendszere, amikor éppen sietne valahova. Az ilyen helyzetek pedig sajnos megeshetnek bármikor, és a zár engedetlensége nem feltétlenül a vezető hibája. Persze ha elvesztetted a kulcsot, vagy éppen beletörted a zárba, akkor lehet, hogy mégis, viszont ilyenkor sincs minden veszve.

 

Ne improvizálj!

 

Sokak első reakciója ilyenkor, hogy az akciófilmekből ellesett autónyitási trükkök egyikét ötletszerűen kipróbálja élesben is. Na ez az, ami az igazi problémák okozója. Ha betöröd az ablakot, felfeszíted az ajtót, vagy egyéb, hasonló módszerrel jutsz be a kocsiba, annak mindenképpen nyoma marad.

Ráadásul egy ablak- vagy ajtócsere sokkal nagyobb anyagi terheket fog rád róni, mint egy egyszerű zárnyitás. Ha tehát nem értesz az ilyesmihez, bízd magad olyanokra, akik pontosan tudják, hogyan segítsenek.

 

Ne parázz, közel a segítség!

 

Ha autózárral kapcsolatos problémával állsz szemben, hívj fel minket bátran. Így sokkal jobban fogsz kijönni a helyzetből, hiszen az autód kinyitása után semmi plusz költségre nem kell számítanod, és nem is kell szervízbe vinni a járgányt. Gondolj bele: biztosan nem akarsz hetekre autó nélkül maradni, ugye? Mi megkímélünk ettől!

Miért minket válassz?

  • Mert én eddig több mint 4000 autót nyitottam ki sérülésmentesen
  • Mert minőségi, szakértő szolgáltatást nyújtunk elérhető áron
  • Mert nem raboljuk az idődet! Bárhol is legyél a fővárosban, mi 1 órán belül ott vagyunk
  • Mert széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk, így minden problémára találunk megoldást – akár elveszett, elromlott, lemerült

 

Mikor hívj bennünket?

 

Ha zárnyitással kapcsolatos kellemetlen problémáid adódnak – legyen bármi is a fennálló hiba forrása. Ha elvesztetted a kulcsodat, és nincsen pótkulcsod, készítünk neked egy teljesen újat az autód, illetve a zár típusa alapján.

Ha beletört a kulcs a zárba, akkor a betört rész eltávolítása után készítünk egy új kulcsot, illetve szükség szerint javítjuk, vagy teljes egészében kicseréljük magát a zárat.

Ha az autód elektronikus zárrendszere, vagy távirányítója mondta fel a szolgálatot, akkor a probléma forrásának feltárása után a lehető leggyorsabban orvosoljuk azt.

 

Ha tehát hirtelen kellemetlen helyzetbe kerülsz, bármennyire is sietnél, ne improvizálj!

Spórolj magadnak időt, pénzt és energiát azzal, hogy szakértő kollégáink segítségét kéred.

Legyen szó bármilyen autózárral kapcsolatos problémáról, találunk gyors, hatékony és szakszerű megoldást. Pánik helyett tehát fordulj hozzánk bizalommal!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!