Még jó, hogy létezik az azonnali autónyitás Budapesten 

 

Vannak azok a pillanatok az ember életében, amikor nagyon nincs szüksége egy váratlan kellemetlenségre, mert éppen sietne egy fontos eseményre vagy munkába. Ám pont ilyenkor szokott megtörténni a legrosszabb – hogy nem tudjuk kinyitni az autónkat. Szerencsére létezik azonnali autónyitás Budapesten, csak hívj és már indulunk is, hogy kihúzzunk a bajból.

Ahol a szükség, ott a segítség

 

Az, hogy nem tudod kinyitni az autód ajtaját, sajnos nagyon is hétköznapi eset. A legkedvezőbb szituációban legalább van nálad pótkulcs, és az megoldja a problémát. Viszont a pótkulcsok sajátossága, hogy az ember általában valami jó biztonságos helyen szokta tartani, például otthon az előszobaszekrény legmélyén, így kevés eséllyel fog segíteni, ha kizárod magad a járgányodból. 
Megoldás: mindig legyen nálad a pótkulcs!

 

Mi van akkor, ha maga a pótkulcs sem működik?

 

Ez olyankor lehet, ha mondjuk lemerült benne az elem, vagy a kocsi rendszere valamiért nem ismeri fel a kulcs által elküldött rádiójelet.

Durvább eset, hogyha magát a fizikai kulcsot véletlenül beletöröd a zárba.
A legrosszabb pedig az, ha elhagyod, vagy ellopják a kulcsodat.

Ilyenkor nem csak azt kell elintézni, hogy ki tudd nyitni a járművet, hanem azonnal új kulcsot kell csináltatnod, a régit pedig letiltatnod, (esetenként a zárat is kicseréltetned), nehogy valaki a régi kulccsal ellopja a járművedet.

Azonnali autónyitás Budapesten – mi a megoldás a kényes helyzetekben?

 

A legfontosabb, hogy ne ess pánikba. 
Csak annyi a dolgod, hogy most azonnal elmented a számunkat, és ha baj van, egyből hívsz minket.

A telefonban adj meg minél több információt arról, hogy mi is történt pontosan, és milyen típusú, illetve milyen évjáratú az autód, mi az alvázszáma.

Mi pedig garantáljuk, hogy Budapest területén akár már egy órán belül kiérünk hozzád, és megkezdjük a mentőakciót. 
(Ne aggódj a pénz miatt sem: biztos, hogy olcsóbbak leszünk, mintha a márkaszervizt hívnád, és nem kérünk kiszállási díjat sem.)

 

Soha ne kezdd el feszegetni, vagy erőszakosan kinyitni az ajtót, hanem várd meg a szakértő segítséget! Kiérkező kolléga sérülésmentesen fogja kinyitni a kocsidat, méghozzá perceken belül.

 

Azért is érdemes minket hívnod, mert ha ellopták vagy elvesztetted a kulcsot, akkor a régi kulcs letiltásában, az újnak a programozásában, sőt, a zárcserében is tudunk segíteni, hogy aztán nyugodtan folytathasd utadat.

Szakértőink a megfelelő eszközökkel lemásolják a kulcsot, és át is programozzák az autó fedélzeti számítógépét, hogy felismerje az új kulcs jelét is.

 

Éppen a legrosszabb pillanatban ért téged a baj, és rohannál tovább a dolgodra?

 

Ne aggódj, másokkal is megesik. Hívj minket, és a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben kinyitjuk az autód ajtaját.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!