Gépjármű zárnyitás – mert a karantén hasznos, de nem az autódnak

 

Az elmúlt hetekben eléggé fontossá vált, hogy ha csak teheted, ne mozdulj ki otthonról. Ez a lakásod ajtaja mögött teljes mértékben rendben van, ám ha az autód ajtaja az, amit nem tudsz kinyitni, akkor bizony eléggé kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Szerencsére a mi csapatunk pont az autózárak kinyitására specializálódott – elég gyorsan felhívnod minket, és mi máris a helyszínre sietünk!

 

Az én autóm ugyan nem…

 

…gondolja általában az ember, és mégis, sajnos az a rossz tapasztalat, hogy ami el tud romlani, az el is romlik. És hiába gondolod, hogy a te kocsid új, és biztos nem lesz semmi probléma az ajtajával, a zárral vagy a kulcsokkal, sajnos az ördög sosem alszik. Ráadásul természetesen mindig olyan időpontban üt be a probléma, amikor nincs nálad a pótkulcs és éppen sietnél valahová.

Ezért jó az, ha elmented a számunkat! Mi minden pillanatban készen állunk a váratlan balesetek gyors megoldására – ráadásul a csapatunk arra specializálódott, hogy a gépjármű zárnyitás roncsolásmentes legyen!

Hiszen nem mindegy, hogy az a villámgyors nyitás úgy történik, hogy utána még két hétig állhat a kocsid a szerelőnél, hogy újrafényezzék és lecsiszolják, vagy azonnal mehetsz is vele tovább.

Mi tudjuk, hogy erre neked nincs időd, ezért garantáljuk, hogy az autód zárját karcolásmentesen fogjuk kinyitni, így nem kell aggódnod a plusz költségek miatt sem.

 

De miért nem nyílik a kocsi ajtaja?

 

Ennek több oka lehet. Van olyan, hogy a zár mechanikája romlik el, vagy az is előfordul, hogy egészen egyszerűen a kocsi komfort elektronikája nem ismeri fel a kulcs által elküldött jelet. A legegyszerűbb ok persze az, amikor elveszíted, vagy ellopják a kulcsodat, és a pótkulcs sincs nálad.

De a te szempontodból persze lényegtelen, hogy vajon miért nem működik, neked szimplán segítségre van szükséged. Úgyhogy a legjobb, amit tehetsz, ha minél gyorsabban felhívsz minket, és a szakértői csapatunk a lehető legrövidebb időn belül ki is megy hozzád, felméri a helyzetet, és megoldja a problémát.

Az elromlott zárat akár meg is javítjuk, az elektronikát újraprogramozzuk, sőt, elveszett kulcs esetén helyszíni azonnali letiltást is vállalunk, így amiatt sem kell aggódnod, hogy valaki később eltulajdonítja autódat az ellopott kulccsal.

 

Gépjármű zárnyitás roncsolásmentesen

 

Ha minket választasz, akkor sokkal kevesebbet kell fizetned, mintha a márkaszervizbe vinnéd el az autódat, és az is biztos, hogy egy karcolás sem fog esni a járgányodon, amíg a mentő hadműveletet végrehajtjuk. 

Beakadt, beragadt, beletört, meggyötört – vagy csak elveszett? Bármi is történt az autód kulcsával vagy az ajtajának zárjával, ami miatt nem tudod kinyitni, a segítség egy gombnyomásra van! Mentsd el a számunkat még most, és mi azonnal segítünk a gépjármű zárnyitásban.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!