Bezárt autó kinyitása Budapesten – ki máshoz fordulnál?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Bezárt autó kinyitása Budapesten

Bezárt autó kinyitása Budapesten – hát persze, hogy segítünk!

Nem tudod, mitévő legyél, ha kizártad magad az autódból, vagy ha nem működik a kulcs? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád! Bármilyen bezárt autó kinyitása Budapesten vagy bármely magyar nagyvárosban megoldható, mutatjuk is, hogyan!

„Miért mindig én?”

– kérdezhetnéd elkeseredetten, mikor a kocsid ajtaja nem hajlandó kinyílni, bármennyire is ütögeted a slusszkulcsot. Sajnos ez nem olyan mint a TV távirányítója, hogy egy-két mágikus ütés helyrerázza. És nem, nem csak veled történik meg. Hidd el, nagyon sok ember esik át ugyanezen a kétségbeesésen, hogy nem sikerül neki kinyitnia a saját autóját. A sors nem csak téged pécézett ki magának, hogy mindig a legrosszabb pillanatban üssön be a krach. És azt is eláruljuk, hogy bár a kulcs ütögetése nem segít, de van valami, ami igen! 

Évek óta foglalkozunk beragadt, bezárt vagy elromlott kocsiajtókkal, és garantáljuk neked, hogy a tiedet is secc-perc alatt fogjuk kinyitni, és már mehetsz is tovább a dolgodra. Ugye te is látod, hogy ezért meg sem éri nekiállni pánikolni?

Hogyan működik a bezárt autó kinyitása Budapesten?

Gyorsan 😉

Viccet félretéve: nem egy nagy ördöngösség, amennyiben értesz hozzá és megvannak a megfelelő szerszámaid. Mi pontosan felmérjük, hogy milyen probléma miatt nem lehet kinyitni a kocsidat: ha a kulcs a hibás, akkor megpróbáljuk a helyszínen magjavítani, vagy cseréljük az elemet.

Ha valamilyen mechanikai meghibásodás lépett fel a kocsi ajtajában, akkor kielemezzük, majd meg is javítjuk neked. Nem kell attól félned, hogy szétvágjuk vagy széttörjük a járgányodat – nem, egy karcolás sem fog esni rajta, ezt megígérjük!

És mit ígérünk meg még ezen kívül?

Hogy Budapest területén belül már akár egy órán belül kimegyünk hozzád a helyszínre, hogy rögtön ott segíthessünk neked. Csupán annyi a teendőd, hogy felhívsz minket, elmondod, hogy pontosan mi is történt, és szerinted mi lehet a baj, hogy minél felkészültebben érkezhessünk hozzád. 

Az is nagyon fontos, hogy ha nem nyílik az autód, akkor ne kezd el rángatni, vagy ütögetni, mert azzal csak ronthatsz a helyzeten, és utána a mi dolgunk is nehezebb lesz (no meg tovább fog tartani). Fontos, hogy legyen nálad a forgalmi, hogy be tudd bizonyítani, nem egy idegen kocsiját nyitjuk ki neked. 

Ezután pedig csak várnod kell egy picit, amíg megjavítjuk az elromlott dolgokat, és már készen is leszünk. Se egy karcolás, se egy horpadás – az idődből sem veszünk el túl sokat, a pénztárcádról nem is beszélve!

Bezárult az autód és nem tudod sehogy sem kinyitni? Ne aggódj, csapatunk bármikor készséggel áll rendelkezésedre Budapest egész területén!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes

2 válasz

  1. Hello segitséget szeretnék kérni alany egy 1995. Opel astra pajzs védelemmel, lemerült az aksim az ajtokat ki birtam nyitni de a motor haz tetöt azt már nem mit tudok csinálni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95