Speciális autó zárnyitás kulcs nélkül

 

Nem csalás, nem ámítás! És még csak törni vagy zúzni sem kell hozzá! Erre, erre, tessék, csak tessék, itt az igazi varázslat, autó zárnyitás kulcs nélkül: most leleplezzük a titkot!

 

No de félre a tréfát: sokszor megesik az életben, hogy valami történik az autó kulcsával. Ilyenkor tör rád a pánik, hogy mi fog most történni. Be kell törni az ablakot? Szét kell szedni a zárat? Ugyan, dehogy! Csak hívd fel a csapatunkat, mert nekünk az autó zárnyitás kulcs nélkül is simán megy – és ehhez még abrakadabrára sem lesz szükségünk!

 

Mi történik az autód kulcsával, mikor éppen nem figyelsz oda?

 

Természetesen nem él a slusszkulcs külön, titkos életet, de kicsit mégis olyan néha, mintha szándékosan elkószálna. Nagyon sokszor megesik, hogy elveszik valahol, elhagyja az ember, vagy csak ottmaradt valaki másnál, és persze pótkulcs az vagy nincs, vagy csak valahol jó messze tőled. És akkor ott maradsz, hogy nem tudsz hozzáférni a kocsidhoz. Törheted a fejedet, hogy betörd-e az üvegedet.

De az ilyen drasztikus módszerek inkább eszedbe se jussanak!

Nem szükséges sem betörni az ablakot, sem pedig felfeszíteni a zárat ahhoz, hogy újra tiéd legyen az autó fölötti uralom. Az autó zárnyitás kulcs nélkül a mi csapatunk szakterülete. Nincs olyan zár, amit ne tudnánk gyorsan, hatékonyan és roncsolástól mentesen kinyitni. Sőt, ha arról van szó, hogy esetleg elromlott a kulcsod, és amiatt nem működik, vagy elveszítetted mindegyik példányát, akkor gyártunk is neked egy új kulcsot a kocsidhoz. Mindezt akár úgy is, hogy azonnal kimegyünk hozzád a helyszínre, és ott helyben megoldjuk a bajt.

 

Hogyan lehetséges az autó zárnyitás kulcs nélkül?

 

Nem ez a legbonyolultabb feladat a világon, de azért kellenek hozzá a megfelelő eszközök, és természetesen a kellő szakértelem. Mi mindkettővel rendelkezünk:)

Ha felhívsz bennünket, hogy sürgős segítségre van szükséged, akkor mi a lehető legrövidebb idő alatt kimegyünk hozzád a helyszínre, visszük magunkkal a szerszámainkat, és már csak azt fogod látni, hogy nyitva a kocsi ajtaja. Nem fogjuk sem feszegetni, sem pedig megkarcolni az autódat, erre garanciát is vállalunk. 

Speciális műszereink segítségével pedig azt is meg tudjuk csinálni, hogy újraprogramozzuk a kocsid fedélzeti számítógépén az indítási jelet, és hozzáprogramozunk egy új kulcsot, így a régire már nem is lesz szükséged.

Ezt főleg akkor ajánljuk, ha a kulcsodat ellopták, vagy olyan helyen veszítetted el, ahol sanszos, hogy valaki megtalálja.

Velünk sokszorosan jól jársz, hiszen mindezt sokkal alacsonyabb áron tesszük, mintha szakszervizhez fordulnál. 

Ha arról van szó, hogy valami történt az autód kulcsával, és nem tudod kinyitni vele az ajtót, vagy elhagytad, vagy akár ellopták a kulcsot, de neked szükséged lenne a járgányodra, akkor az egyetlen feladatod, hogy felhívsz minket, és elmondod, miben is tudunk neked segíteni. Onnantól kezdve pedig hátra is dőlhetsz, mert mi rögtön megyünk, és csodával határos módon, egy karcolás nélkül, kulcs nélkül is megoldjuk az autó zárnyitást!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!