Mihez kezdj, ha sürgős a gépkocsi zárnyitása?

 

Egy gépkocsi zár meghibásodása sosem jön jókor. Ha tehetetlenül állsz a saját autód mellett, akkor bizony mielőbb segítségre van szükséged. Szóval még mielőtt teljesen eluralkodna rajtad a méreg, próbálj meg megnyugodni, megoldás ugyanis van, ráadásul igen egyszerű! Mi azonnal a segítségedre sietünk. 

 

Miért minket válassz?

Több ezer ajtó- és kocsizárral volt már dolga a nálunk dolgozó szakembereknek, akik kezeiben több éves rutin van. A munkánkhoz speciális szerkezeteket használunk, amelyek a helyszíni munkát segítik. Ezek mind-mind azt segítik, hogy gyorsan, profin, és ami talán a legfontosabb, sérülésmentesen tudjuk kinyitni az autó ajtajait, és hamar kihúzzunk a bajból.

 

Mi lehet az oka, ha nem nyílnak a gépkocsi ajtói?

 

Nagyon sokféle különböző oka lehet annak, ha nem nyílik egy kocsiajtó. Lehet, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is elképzelhető, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Ha véletlenül lemerült az autó akkumulátora, annak is lehet hatása a kulcs és a kocsi közötti kommunikációra. 

De néha elég egy kis figyelmetlenség is, amikor véletlenül a belső térben felejted a slusszkulcsodat. Ha pedig esetleg ellopták vagy elhagytad a kulcsodat, nem kérdés, hogy mi okozhatja a bajt. A lényeg viszont ugyanaz: a kocsi ajtói nem nyílnak, neked pedig segítségre van szükséged. 

 

Mit tehetsz, ha gépkocsi zárnyitásra van szükséged?

 

Az egyetlen ésszerű megoldás ilyen esetben az, ha gondolkodás nélkül hívsz egy szakembert a helyszínre, és nem egyedül igyekszem megoldani a problémát. 

Fontos, hogy semmiképpen ne próbáld feszegetni az ajtókat, ne kocogtasd sehova a távirányítót, ne piszkáld a zárat és ne nyúlj az ablakokhoz se, sőt, az internetes se keresgélj különböző praktikákat! Így ugyanis sokkal nagyobb kárt tehetsz a járműben, mint ami eredetileg volt. Szóval neked bizony szükség van egy hozzáértőre, aki percek alatt megoldja a problémát. 

 

Tudtad, hogy meg is gyorsíthatod a folyamatot? Amikor segítséget hívsz telefonon, érdemes elmondanod a zárszerelőnek már induláskor, hogy milyen típusú és gyártmányú járműről van szó, valamint azt is, pontosan mit tapasztalsz, miközben megpróbálod kinyitni az ajtókat. Ha esetleg van nálad pótkulcs, de azzal sem nyílnak a zárak, ezt is említsd meg a telefonban, hiszen így nagy az esély rá, hogy a zárszerezettel lesz valami baj.

A helyszínre a munkatársunk azonnal elindul, az információk segítségével már felkészülten, és speciális szerszámkészletének, valamint több éves szaktudásának segítségével sérülés nélkül oldja meg a problémát. A kocsiajtók ezután újra engedelmeskednek majd a kulcsodnak. 

Ilyen helyzetben a leggyorsabb megoldás az, ha segítséget kérsz a gépkocsi zárnyitáshoz. 

 

Mennyibe kerül egy gépkocsi zárnyitás?

 

A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben, melyet csak a helyszínen tudunk megállapítani. Természetesen nem árulunk zsákbamacskát, ugyanis a zárnyitás előtt mindig tisztázzuk az árat a tulajdonossal, így biztosan nem érnek majd meglepetések. 

Azt viszont bizton állíthatjuk, hogy ha minket hívsz, csak a zárnyitás árával kell számolnod: nincs kiszállási díj, nem lesz szükséged trélerre és az autót sem kell elszállíttatnod!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!