Ha nem nyílik az autód, és jól jönne egy gyors ajtózár nyitás?

 

Az életben számtalan olyan helyzet fordulhat elő, amikor autózár nyitás lesz hirtelen a legfőbb probléma. Eltűnik a kulcs, meghibásodik valami vagy egyszerűen csak véletlenül bezárod a slusszkulcsodat. Ilyenkor az első bosszús percek után érdemes logikusan gondolkoznod és ajtózár nyitásra szakosodott szakembert hívnod a helyszínre. 

 

Mikor kell ajtózár nyitás?

 

Ha elhagytad, vagy ellopták a slusszkulcsodat

Automatikusan nyúlsz a zsebedbe, de a slusszkulcs nincs sehol. Hiába mész vissza azon az útvonalon, melyet előzőleg már bejártál, a kulcs nem kerül elő, a pótkulcs pedig nincs kéznél.

Akár ellopták, akár elhagytad a helyzet per pillanat ugyanaz mindkét esetben, hiszen valahogy ki kell nyitnod az ajtózárat. Még mielőtt hirtelen felindulásodban döntenél és cselekednél, javasoljuk, hogy hívj szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve pedig egy autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. 

 

Ha bezártad a kulcsodat

Állsz a saját kocsid mellett, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira. A bökkenő csak annyi, hogy közöttetek van egy bezárt kocsiajtó. Ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned a kulcsodat. Ha szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből. 

 

Ha megvan a kulcs, de nem nyílik az autózár

A kulcs a kezedben, az autózár mégsem nyílik. Elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Ugyanis lehet, hogy valami csoda folytán ki tudod nyitni a zárat, viszont ezzel csak annyit érsz el, hogy beülhetsz a kocsiba, elindulni már biztosan nem fogsz. Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat. 

 

Mi történik, ha a szakember a helyszínre ér?

 

Először is megnyugodhatsz: ha minket hívtál, a járműved a legjobb kezekbe került. A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben, ezt minden esetben előre egyeztetjük veled, mielőtt munkához látnánk. Az viszont biztos, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor azonnal elindulunk hozzád és a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget. 

Szakértő csapatunk már több mint 5000 autót nyitott ki sikeresen, biztosan találunk megoldást a te problémádra is!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!