Villám autónyitás logo

Ha nem nyílik az autód, megoldás az ajtózár nyitás!

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

ajtózár nyitás

Ha nem nyílik az autód, és jól jönne egy gyors ajtózár nyitás?

 

Az életben számtalan olyan helyzet fordulhat elő, amikor autózár nyitás lesz hirtelen a legfőbb probléma. Eltűnik a kulcs, meghibásodik valami vagy egyszerűen csak véletlenül bezárod a slusszkulcsodat. Ilyenkor az első bosszús percek után érdemes logikusan gondolkoznod és ajtózár nyitásra szakosodott szakembert hívnod a helyszínre. 

 

Mikor kell ajtózár nyitás?

 

Ha elhagytad, vagy ellopták a slusszkulcsodat

Automatikusan nyúlsz a zsebedbe, de a slusszkulcs nincs sehol. Hiába mész vissza azon az útvonalon, melyet előzőleg már bejártál, a kulcs nem kerül elő, a pótkulcs pedig nincs kéznél.

Akár ellopták, akár elhagytad a helyzet per pillanat ugyanaz mindkét esetben, hiszen valahogy ki kell nyitnod az ajtózárat. Még mielőtt hirtelen felindulásodban döntenél és cselekednél, javasoljuk, hogy hívj szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve pedig egy autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. 

 

Ha bezártad a kulcsodat

 

Állsz a saját kocsid mellett, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira. A bökkenő csak annyi, hogy közöttetek van egy bezárt kocsiajtó. Ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned a kulcsodat. Ha szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből. 

 

Ha megvan a kulcs, de nem nyílik az autózár

 

A kulcs a kezedben, az autózár mégsem nyílik. Elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Ugyanis lehet, hogy valami csoda folytán ki tudod nyitni a zárat, viszont ezzel csak annyit érsz el, hogy beülhetsz a kocsiba, elindulni már biztosan nem fogsz. Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat. 

 

Mi történik, ha a szakember a helyszínre ér?

 

Először is megnyugodhatsz: ha minket hívtál, a járműved a legjobb kezekbe került. A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben, ezt minden esetben előre egyeztetjük veled, mielőtt munkához látnánk. Az viszont biztos, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor azonnal elindulunk hozzád és a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget. 

Szakértő csapatunk már több mint 5000 autót nyitott ki sikeresen, biztosan találunk megoldást a te problémádra is!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95