Villám autónyitás logo

Hogyan oldható meg a Peugeot autónyitás kulcs nélkül?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Peugeot autónyitás, ha nem nyílik

Fergeteges megoldás a Peugeot autók nyitására

 

Oroszlános autód beadta a kulcsot, azazhogy elromlott a kulcsa, vagy bezártad a kulcsát, és most hiába próbálod nem nyílik? Cikkünkből megtudhatod, mi a teendő a Peugeot autónyitáshoz – és néhány egyéb érdekességről is lerántjuk a leplet!

 

Honnan ered a Peugeot logója?

 

Mindenki tudja, hogy a Peugeot szimbóluma egy balra néző oroszlán, de vajon mit szimbolizál és honnan ered ez az ábra? Az ötlet Justin Blazer, egy montbéliard-i ötvös fejéből pattant ki, aki megbízói levelet kapott a Peugeot képviselőitől, hogy tervezzen meg egy minőséget, megbízhatóságot, hosszú élettartamot kifejező logót. Nem is gondolnád, milyen régi az embléma: Blazer a romantika korának gyermeke volt, az 1850-ben készült el az első Peugeot-oroszlánnal, melynek mancsai alatt eredetileg egy nyíl feküdt. Ez a nyíl az elsőosztályú termékek szimbóluma lett, míg a hold a másodosztályú, a kéz pedig a harmadosztályú termékek szimbóluma. 

A “Peugeot” márkanév először 1927-ben jelent meg a logón.
Az oroszlán karakterjegyei a korral és az ízlés változásával alakultak, ezért ma már nem ugyanolyan a logó, de egy biztos: mindegy, hogy hányadik osztályba sorolható a termék, ha Peugeot tulajdonos vagy, akkor egy valóban megbízható, jó minőségű autót tudhatsz magad alatt.

Azonban az életben semmi nem tökéletes, még a Peugeot sem: előfordulhat, hogy elromlik a zárszerkezet, a kulcs, vagy egyszerűen csak mosolyszünet van a távirányító és az autó között, ezért nem nyílnak az ajtók. 

Mutatjuk, hogy mit kell ilyenkor tenned!

 

Peugeot nyitása roncsolásmentesen

 

Egy ilyen elsőrangú autónak elsőrangú kezelés is jár, ezért ha gondod akad vele, ne próbáld DIY módszerekkel kinyitni a zárat. Nagyon kicsi az esély arra, hogy sikerüljön (hiszen a gyár mindent megtesz, hogy megakadályozza az autólopásokat), ugyanakkor nagy valószínűséggel tönkre fogod tenni a zárat, és sokkal drágább lesz a javítása. 

Ha Peugeot nyitásra van szükséged, hívj inkább minket! Az autók királyával kapcsolatban mindig tudunk neked segítséget nyújtani, legyél Budapesten, vagy az ország peremén a nap bármelyik időpontjában! A lehető leggyorsabb, legegyszerűbb eljárással, korrekt árakkal és kiemelt figyelemmel számolhatsz, ha velünk kalkulálsz. 

Ezzel ellentétben ha ablakot törsz, vagy vontatót hívsz, sokkal rosszabbul jársz – valószínű, hogy órákon át tartó várakozásba, felesleges költségekbe fullad a napod. A pech-széria mellett válaszd azt a megoldást, ami abszolút törvényes és még villámgyors ügymenet is tartozik hozzá! 

Rövid időn belül a helyszínen vagyunk, és garantáljuk, hogy pillanatok alatt, károkozás nélkül megoldjuk a problémádat. Körültekintő, lelkes, precíz kollégáink tájékozottak, nemzetközi képzéseken is részt vettek, külföldi versenyeken is komoly eredményt értek el. A legkorszerűbb céleszközökkel, a lehető legkorrektebb áron dolgozunk. Nem mondunk vissza munkát és a helyszínen vagyunk rövid időn belül. Mindent tudunk a Peugeot autókról és azok nyitásáról, így nyugodtan ránk bízhatod a szemed fényét!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes

Tartalomjegyzék

2 válasz

  1. Üdvözlöm! A kérdésem: nyitottak már ki Peugeot 1007- es ajtót kulcs nélkül? Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95