Villám autónyitás logo

Így védi meg az autódat az Autolook 2000 a feltöréstől

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Autolook 2000

A legprofibb kormányzár az Autolook 200

 

Valószínűleg nincs olyan autótulajdonos a világon, akinek egy sötétebb, kihalt utcában parkolva nem jut eszébe a rémkép, hogy esetleg ellophatják a kocsiját. Ha te is tartasz ettől – vagy még rosszabb: előfordult már, hogy hűlt helyét találtad a járművednek a parkolóban – akkor az Autolook 2000 rendszerét neked találták ki!

 

Mi is az Autolook 2000?

 

Az Autolook 2000 egy speciális kormányzár, feltörés ellen. Mielőtt legyintenél, hogy ez is ugyanolyan, mint a többi, gyorsan eloszlatjuk a tévedést: ez ugyanis nem egy mezei szerkezet, amit már csukott szemmel is ki tudnak nyitni a tolvajok. Ennek a kormányzárnak kinyitásához egy bűnözőnek min. 10 perc kell, és ez csak az utólagos kormányzár…

Ha röviden szeretnénk megfogalmazni, ez a rendszer az autók és légzsákok védelmét szolgálja és védi meg a profi autó tolvajokkal szemben. A kormányzár acélból készült és minden autótípushoz illeszkedik, így nem szükséges válogatni a modellek között.

 

Hogyan védi meg az Autolook 2000 a feltöréstől a kocsid?

 

Természetesen nem ez az egyetlen kormányzár a piacon, azonban a legtöbb ilyen terméknek nincs ennyi nemzetközi és hazai elismerés a háta mögött. Az Autolook 2000 a külföldi tesztek során a legjobb minősítéseket nyerte el az angol fogyasztói érdekvédelmi szervezet, a rendőrség és a biztosítók részéről is. Emellett a német, az amerikai és a holland szabványügyi hivatal is jó szívvel ajánlja ezt a biztonsági megoldást.

 

A teszt lényege, hogy a szerkezetet egy profi autótolvajjal próbálják meg eltávolíttatni, és közben mérik az időt. Míg sok kormányzár esetében elég néhány másodperc a bűnözőknek ahhoz, hogy leszedjék, az Autolook 2000 feltörése művelet marással 10 perc, lángvágó segítségével 48 percet vett igénybe, e segédeszköz nélkül pedig több mint egy órát.

Mindez egy autólopás esetében a nyílt utcán inkább arra sarkallja a tolvajt, hogy adja fel és keressen egy másik autót. Mivel jellegzetes sárga színe van, éjjel is jól látható, így, ha egy tolvaj már egyszer találkozott vele, többet esze ágában nem lesz ilyen típusú zárat eltörni.

Hiába fúrja, feszíti vagy fűrészeli, nem fog engedelmeskedni a szerkezet. Több mint tízmillió zárkombináció létezik hozzá, az sem valószínű, hogy az illetéktelen pont eltalálja azt a kulcsot, ami ki tudja nyitni a kormányzárat.

 

Az Autolook 2000 felszerelése

 

Ha már néhányszor felhelyezted a szerkezetet, rutinná válnak a mozdulatok, így körülbelül fél perc alatt aktívvá teheted a parkolás után, majd ugyanennyi idő alatt el is távolíthatod. Nem vesz el tőled több időt, mint a parkolást elindítani a telefonodon, az autód pedig teljesen biztos, hogy ott marad, ahol előzőleg hagytad.

Mi nyugodt szívvel ajánljuk ezt a terméket mindenkinek:)

Tel: +36 20 575-1595

 

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95