• Központi zár kinyitása kulcs nélkül

Központi zár kinyitása kulcs nélkül? Nem lehetetlen, mutatjuk, mi a teendő!

Elvitted a gyereket az óvodába, de mire parkolóhelyet találsz, pont elkésel a reggeli értekezletről. A megbeszélés közben jut eszedbe, hogy az ebéded az anyósülésen maradt, ezért mikor végre van két perc szabadidőd, leugrasz érte. Ám a kocsid kulcsa az ülésről néz vissza rád. A központi zár kinyitása kulcs nélkül nem megy, így nem csak az ebéded fog megromlani, de haza sem jutsz majd délután. Mit lehet ilyenkor tenni?

Kész rémálom, ugye?

De ne ess pánikba, attól ugyanis sajnos nem fog kinyílni az az autó központi zárja. A helyzet nem egyszerű, mert így még el sem lehet vontatni a legközelebbi szerelőhöz, de természetesen nem megoldhatatlan!

Mit tegyél ilyen szorult helyzetben?

 

Ha bárki felajánlja a környezetedben, hogy kinyitja az autó központi zárját kulcs nélkül, valami házi praktikával, nagyon kérünk, ne hidd el neki!

Számtalan olyan tipp található meg a világhálón, melyek nemhogy nem működnek a gyakorlatban, de a legtöbbnek még valóságalapja sincs. Hidd el, sem egy félbevágott teniszlabda, sem egy WC pumpa által képzett vákuum nem fogja kinyitni a központi zárat kulcs nélkül, viszont cserébe igen viccesen mutatsz majd a kollégák előtt, amikor megpróbálod kivitelezni.

Még rosszabb ötlet a drót, a hajtű vagy a csavarhúzó használata, ugyanis ezzel könnyen összekarcolhatod a járművet, kárt tehetsz a zárrendszerben is, aminek megjavítása sokkal költségesebb, mint egy egyszerű zárnyitás.

Népszerű a netes találatok között a mobiltelefonnal való nyitás is, állítólag egy bizonyos lejátszott hangtól kinyílik a központi zár. Nos, amíg hívogatod az autódat, mint Michael tette Kitt-tel, javasoljuk, hívj egy szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül, egyszerűen kinyitja a zárat, te visszakapod a kulcsodat és még az ebédedet is megszerezheted.

 

Központi zár kinyitása kulcs nélkül

 

Ha a megfelelő, erre szakosodott cég telefonszámát tárcsázod – például a miénket –  akkor egy olyan szerelő érkezik majd a helyszínre, aki megfelelő szerszámokkal és sok tapasztalattal is rendelkezik a központi zárnyitás területén.

Biztos lehetsz abban, hogy nem lesznek karcolások a fényezésen, de a kocsi zárrendszerének sem esik bántódása.

 

Hogyan kerülhetem el, hogy bezáruljon az autó?

 

Valójában sehogy, bárkivel előfordul, hogy a nagy sietségben elfelejti zsebre vágni a slusszkulcsot.

Ilyen esetekre érdemes megfelelő helyen tartani egy pótkulcsot, hogy ne kelljen szerelőt hívni a helyszínre. Ha szeretnéd teljes higgadtsággal kezelni a hasonló szituációkat, mentsd el már most a számunkat, így tárcsázás után visszaszaladhatsz a meetingre – szólunk, ha megérkeztünk a helyszínre, és perceken belül már nyitjuk is a központi zárat, akár a kulcsod nélkül is!

Tel: +36 20/575-1595

Szabó Dénes

Szabó Dénes

villám autónyitó, autózár szakértő

Munkám során több mint 4000 autó zárnyitásában segítettem.

Ha nem tudod kinyitni az autódat keress bátran!
Szabó Dénes

Legújabb bejegyzések Szabó Dénestől

január 8th, 2018|Autónyitás|

Leave A Comment

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: //www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy