Villám autónyitás logo

Központi zár kinyitása kulcs nélkül?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Központi zár kinyitása kulcs nélkül

Központi zár kinyitása kulcs nélkül! Nem lehetetlen, mutatjuk mi a teendő!

Elvitted a gyereket az óvodába, de mire parkolóhelyet találsz, pont elkésel a reggeli értekezletről. A megbeszélés közben jut eszedbe, hogy az ebéded az anyósülésen maradt, ezért mikor végre van két perc szabadidőd, leugrasz érte. Ám a kocsid kulcsa az ülésről néz vissza rád. A központi zár kinyitása kulcs nélkül nem megy, így nem csak az ebéded fog megromlani, de haza sem jutsz majd délután. Mit lehet ilyenkor tenni? Lehetséges az ajtónyitás kulcs nélkül?

Kész rémálom, ugye? De ne aggódj, szakértővel a bezárt autó kinyitása egyszerűen megoldódik!

De ne ess pánikba, attól ugyanis sajnos nem fog kinyílni az az autó központi zárja. A helyzet nem egyszerű, mert így még el sem lehet vontatni a legközelebbi szerelőhöz, de természetesen nem megoldhatatlan!

Zárfeltörés, bezárt autó kinyitása… Mit tegyél ilyen szorult helyzetben?

Ha bárki felajánlja a környezetedben, hogy kinyitja az autó központi zárját kulcs nélkül, valami házi praktikával, nagyon kérünk, ne hidd el neki! Az ajtónyitás kulcs nélkül nem egyszerű feladat, és egy pár perces YouTube videó sem fog egyből szakemberré tenni.

Számtalan olyan tipp található meg a világhálón, melyek nemhogy nem működnek a gyakorlatban, de a legtöbbnek még valóságalapja sincs. Hidd el, sem egy félbevágott teniszlabda, sem egy WC pumpa által képzett vákuum nem fogja kinyitni a központi zárat kulcs nélkül, viszont cserébe igen viccesen mutatsz majd a kollégák előtt, amikor megpróbálod kivitelezni.

Még rosszabb ötlet a drót, a hajtű vagy a csavarhúzó használata, ugyanis ezzel könnyen összekarcolhatod a járművet, kárt tehetsz a zárrendszerben is, aminek megjavítása sokkal költségesebb, mint egy egyszerű zárnyitás. Az ajtónyitást kulcs nélkül bízd a profikra!

Népszerű a netes találatok között a mobiltelefonnal való nyitás is, állítólag egy bizonyos lejátszott hangtól kinyílik a központi zár. Nos, amíg hívogatod az autódat, mint Michael tette Kitt-tel, javasoljuk, hívj egy szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül, egyszerűen kinyitja a zárat, te visszakapod a kulcsodat és még az ebédedet is megszerezheted.

Központi zár kinyitása kulcs nélkül

Ha a megfelelő, erre szakosodott cég telefonszámát tárcsázod – például a miénket –  akkor egy olyan szerelő érkezik majd a helyszínre, aki megfelelő szerszámokkal és sok tapasztalattal is rendelkezik a központi zárnyitás területén. Az ajtózár kinyitása kulcs nélkül történik, sérülésmentesen!

Biztos lehetsz abban, hogy nem lesznek karcolások a fényezésen, de a kocsi zárrendszerének sem esik bántódása.

Hogyan kerülhetem el, hogy bezáruljon az autó?

Az a legjobb, ha a lezárt autó kinyitása saját kulccsal történik. Ezért érdemes megelőzni a baj!

Valójában sehogy, bárkivel előfordul, hogy a nagy sietségben elfelejti zsebre vágni a slusszkulcsot.

Ilyen esetekre érdemes megfelelő helyen tartani egy pótkulcsot, hogy ne kelljen szerelőt hívni a helyszínre.

Autózár nyitás kulcs nélkül, azonnal

Ha szeretnéd teljes higgadtsággal kezelni a hasonló szituációkat, mentsd el már most a számunkat, így tárcsázás után visszaszaladhatsz a meetingre – szólunk, ha megérkeztünk a helyszínre, és perceken belül már nyitjuk is a központi zárat, akár a kulcsod nélkül is! Az autó ajtónyitás kulcs nélkül már valóság!

Autó kinyitása kulcs nélkül Budapesten – Tel: +36 20/575-1595

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95