Miben tud segíteni egy autó záras?

Imádod a kocsikádat… kivéve, amikor szórakozik veled? Ott állsz mellette, nyomkodod a gombot, forgatod a kulcsot és meg sem mukkan? Ne ess kétségbe, és ne ábrándulj ki belőle, egy jó autó záras azonnal megoldja a gondod!

 

Álmaid autójának megvásárlásával ha tetszik, ha nem, hosszú távon befizettél néhány kellemetlen pillanatra is, amelyet a jármű bizonyos részeinek meghibásodása okozhat, hiszen semmi nem örök életű. Pontosan emiatt jó ezekre előre felkészülni, mert ha valami miatt nem tudod kinyitni a kocsi ajtaját, az bizony nem csak bosszantó, de egyenesen kétségbeejtő is, különösen akkor, ha kevésbé forgalmas részen sikerült bajba kerülnöd.

Viszont ha van a telefonodban egy megbízható autó záras kontakt, máris kinn vagy a vízből! Lássuk, mikor érdemes ezen a telefonszámon segítséget kérned!

 

Ha elhagytad vagy ellopták a kocsikulcsodat

 

Bízvást nyúltál a zsebedbe, ahol mindig tartod a slusszkulcsodat, ám ezúttal nem találtad a helyén. Először csak rossz rémálomnak tűnt az egész, de már a táskád minden kis zsebét felkutattad, az összes nálad levő szatyrot átnézted és többször újra bejártad az útvonalat, ahol a parkolás óta megfordultál, akkor bizony itt az ideje segítséged kérned. 

Egy autó záras szempontjából az, hogy elhagytad vagy ellopták a kulcsodat, az gyakorlatilag teljesen mindegy, hiszen egy ajtónyitásra és egy slusszkulcsra mindenképpen szükséged lesz.

Az viszont lényeges, hogy ne egyedül próbáld meg megoldani a problémádat, mert abból semmi jó nem sül ki. Hívj szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve pedig az autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot.

 

Ha bezártad a slusszkulcsot az autóba

 

Ha éppen a kocsid mellett állva látod, ahogy a slusszkulcsod az ülésen néz vissza rád a zárt ajtó üvegén keresztül, akkor bizony bajban vagy és itt az ideje, hogy a helyszínre hívj egy autó zárast! Hiszen abban az esetben, ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned a kulcsodat.

Amennyiben szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből.

 

Ha nem tudod, miért nem nyílik a jármű ajtaja

 

Talán minden szituáció közül a legbosszantóbb az, ha alapvetően úgy tűnik, minden rendben van a járművel, és a kocsikulcs is a kezedben van, az autózár azonban mégsem nyílik. Ilyen esetben elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. Sőt, ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai.

Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat.

Mentsd el a számunkat már most, és nem kell aggódnod az autózár miatt! 

Megbízható autó záras: +36 20 575-1595