Kizárta magát az autójából? Tippek vész esetére!

 

Könnyedén rápánikolhatunk éles helyzetekre a mindennapokban: otthonunkban, munkahelyünkön és útközben is. Ezekben a váratlan helyzetekben gyorsan kell dönteni, könnyen követhetünk el hibát. Mi történik például, ha valaki kizárta magát az autóból?

 

Ismerős a helyzet a krimikből, amikor senki nem tudja, hogy ki a tettes, hogy követte el bűnét, mert az ajtó belülről be volt zárva, a gyilkos meg elillant, mint a kámfor? A tettes hátborzongató zsenialitásával szemben te most egy ügyetlen bűnösnek érezheted magad, ha épp azzal szembesültél, hogy az ajtó beragadt, a kulcs meg az autótesten belül ragadt. Bizonyosan bal lábbal kelt fel az, aki kizárta magát az autójából. Hogy jobb kedvre derüljön, íme, néhány jótanács.

 

Ne hívd a vontatót

 

Csak egy rossz mozdulat volt? Ott vigyorog közben a kulcs az ülésen, és téged szétvet az ideg, hiszen szó szerint csak karnyújtásnyira van az átkozott? Választhatod a körülményes megoldást, hívhatsz trélert, majd utána nyögheted a szállítás és a tárolás költségeit is. Vagy hívd rögtön a zárnyitó a szakembert, aki autózárak nyitásával foglalkozik, és alap, hogy kiszáll a helyszínre is. Talán nem is gondoltad volna, de az autódat nem szükséges műhelybe elszállítani, van egy finom és elegáns megoldás a problémádra, ami még pénztárcádat is megkíméli és az időd is megspórolja.

 

Telefonálj azonnal egy profi csapatnak

 

Az, aki kizárta magát az autójából jobb, ha nem feszegeti az ajtót feleslegesen abban bizakodva, hogy könnyen a dolgok végére járhat. Mert maximum az ajtókilincsnek lesz vége, javíttathatod azt is. Ne húzd az időt, ahogy szembesülsz a problémával, rögtön telefonálj! 

Hogy mi alapján válogass a találati lista kínálatából? Az ideális szakértői csapat ismérvei: garantálják a roncsolásmentes nyitást, felelősségbiztosítással rendelkeznek, a helyszínre érnek záros határidőn belül, van autónyitó végzettségük, valamint profi műszerekkel, szakemberekkel és alapanyaggal dolgoznak, amely biztos garancia. Komoly referenciákkal rendelkeznek, és ahogy kiérnek a helyszínre, elkérik a kocsi papírjait.

 

Őrizd az autót!

 

Semmiképp se hagy gazdátlanul az autód és a benne rekedt értéktárgyaidat. Mindegy, milyen környéken jársz, az ördög nem alszik! Túl jól látható helyen van a kocsikulcs, vagy a laptop? Egy pillanatra se téveszd szem elől a járgányt, még a végén feltörik!

 

És hogy hogyan is lehetsz a leggyorsabban túl ezen az egészen? Bezárt autó kinyitása a villámautónyitással egy órán belül Budapest bármely pontján! Hívj minket bizalommal akkor is, ha az ország távolabbi részén jársz – ez esetben kicsit talán tovább kell várnod, de ránk bízod a probléma megoldását, megígérjük, hogy gyorsan elintézzük neked. 

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!