A legütősebb autó zárnyitási javaslat

 

Hosszú idő után újra bepattannál a kocsidba és irány a végtelen, de valami nem stimmel? Elmaradt a jól megszokott kattanás és az autód nem villogott rád gyönyörű borostyánsárga indexével? Autó zárnyitás felsőfokon: most a legjobbtól kapod a tippeket a lehetséges hibákra és a megoldásra. 

 

Karantén után 

 

Ahogy mi, úgy az autóink is karanténba vonultak, és bizony azok a járművek, amelyekben az akkumulátor már eleve gyengécske volt, az elmúlt 1-2 hónap álldogálás alatt teljesen felmondták a szolgálatot.

Miért baj ez? Autótipustól függően a központi zárnak 5-6 V feszültség legalább kell ahhoz, hogy az ajtókat ki tudja nyitni. Ha ez nincs, semmi sincs. Se ajtó, se motorháztető kinyitás, így  akár a kézifék kiengedéséről, kormányzásról, tehát a vontatásról is le kell mondanod. Sakk-matt. Energia kell. Hogyan? Bikázással? Khmm az nehéz lesz csukott motorháztetővel… Akkor mégis hogyan? 

 

De lemerülni nem csak az autó akkumulátora tud ám. Lehet, hogy nem is gondoltál rá, de az autód kulcsában is van egy akkumulátor, egy elem, aminek ugyanúgy véges a kapacitása. Ez alatt az 1-2 hónap alatt nem volt lehetőséged, hogy észrevedd az intő jeleket, hiszen nem használtad az autót, így a kulcsot sem, ezért te már csak a kész tényeket kapod: hiába nyomod a gombot, nem nyílik.

Mit kell csinálni? Elemet kell cserélni. Te csak telefonálj nekünk, és megoldjuk a bajt – ne kockáztass, ne vágj bele egyedül!

 

Mi lehet MÉG az oka, hogy nem nyílik a kocsiajtó?

 

Vannak mechanikai problémák is, amelyek megakadályozzák az autó ajtajának nyitását, például elkophatott a kulcs, vagy a zár is. Ha már kopásról, fáradásról van szó, akkor ne hagyjuk szó nélkül a „beletörtem a kulcsot a zárba”, és a „valami vicces idióta betömte a zárat” jellegű problémákat sem!

Eddig feltételeztük, hogy van kulcs. De mi van, ha még az sincs, mert mondjuk fogalmad sincs hova tetted le 2 hónapja? Azt is megoldjuk:)

 

4000 autó zárnyitással a hátam mögött 

 

Lehet, hogy nagyképűnek tűnik, de akármilyen probléma is áll a hiba hátterében, ígérem, hogy ki tudom nyitni az autód zárját.

Előre egyeztetett árakon, gyorsan és felelősségbiztosítással dolgozom Budapesten és vidéken egyaránt. Sőt! Ha a semmi közepén ér a tremor, akár ennivalót, extra benzint, telefon töltőt, vagy meleg ruhát is viszek neked, csak szólj! 

Ne ütögesd, ne feszegesd és főleg ne tegyél kárt a saját autódban! Ülj le, tárcsázz engem és nyugodj meg, mert tudod, attól fix, hogy megnyugszol és attól, ha elhiszed, hogy tényleg kinyitom a kinyithatatlant is.

Mindegy, hogyan zárult be – én zúzás nélkül kinyitom neked!