Az autó akkumulátor bikázása

Lássuk sorra!

  1. A speciális kifejezetten bikázásra készült készüléket kell az autó akkumulátorához csatlakoztatni (mi ilyet használunk, így nem szükséges az autónkkal a másik járműhöz állni!) A bikázó készülék pozitív kábelét az autó akkumulátorának pozitív sarujához kell csatlakoztatni, hogy megbízható fémes kötés legyen. Majd a bikázó negatív kábelét a motorblokkra kell csatlakoztatni fémes helyre. Ezután kapcsoljuk be a bikázó készüléket, ami az indításig tölti is az akkumulátort. Végül indítsunk!
  2. Egy külső akkumulátorról is indíthatunk. Ilyenkor ellenőrizzük annak töltöttségi szintjét. A külső akkumulátor pozitív pólusát kössük össze bikakábellel az autó akksijának pozitív sarujával. A külső akkumlátor negatív saruját kössük rá a motorblokkra. Majd indítsunk…
  3. Ha egy másik autóról bikázunk, akkor a bikázó autónak járnia kell a motorjának… A bikázó autó pozitív saruját kösszük össze a lemerült akkumulátor pozitív sarujával. A bikázó autó motorblokkját kössük össze bikakábellel a bikázandó autó motorblokkjára. Majd indíthatunk, de közben a járó motorú autónak egyenletesen adjunk gázt!

Az akkumulátor bikázás ára Budapesten: 12. 000 Ft+ Áfa

Szabó Dénes

Szabó Dénes

villám autónyitó, autózár szakértő

Munkám során több mint 4000 autó zárnyitásában segítettem.

Ha nem tudod kinyitni az autódat keress bátran!
Szabó Dénes

Legújabb bejegyzések Szabó Dénestől

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: //www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy