Aki hozzád érkezik Budapesten, ha autózár nyitásról van szó…

Szabó Dénes, autózár nyitó szakértő

Szabó Dénes vagyok autóvillamossági szerelő, okleveles autónyitó specialista, oktató és autókulcs másoló.

A Fáy András Közlekedésgépészeti szakközép iskolában, 1994- ben végeztem autóvillamossági szerelő szakon, majd több magánműhelyben dolgoztam, végül 2 évet a Porsche Inter- Autó Pest Kft. – nél. Itt problémamegoldóként sokat tanultam, hiszen azok az autók kerültek hozzám, amelyekkel más szervizek nem boldogultak.

Németországban végeztem az autózár nyitás képzésen Európa legnagyobb ilyen jellegű képzési központjában 2014- ben a Wendtnél.

2017- ben kezdtem el foglalkozni az autókulcs másolással, ahol a távirányító kódolások mellett az immobibilser tanítása sem jelent problémát. Számítógépes rendszereinket folyamatosan fejlesztjük!

2018– ban az angliai Hickely-nél (a legnagyobb Angol zárszerelő képző központ) végeztem egy 10 napos autózár lakatos, és autókulcs másoló képzést.

2020- tól oktatom is autózár nyitást szakembereknek, és az állami hivatalos szerveknek.

Régen az autók nyitását még a karosszéria lakatosok végezték, de az elektronika fejlődésével mára az autóvillamosság vette át egyre jobban a szerepüket. Most már minden autózár elektromechanikus, a kilincsek csak a manuális vezérlést biztosítják.

Sajnos az ezzel a tevékenységgel foglalkozó cégek, szakemberek  90%- nak autós végzettsége sincs… autózáras végzettsége pedig tudtommal senkinek…

Persze a végzettség még nem jelent hozzáértést feltétlen, de ezt mindenki döntse el maga, mikor autónyitáshoz keres szakembert…

A mai napig több mint 5000 autónyitás áll a hátam mögött…

Hobbiként sziklát mászok, barlangászom, és futok, hiszen sokat ülök az autóban, és valahogy a mozgást is előtérbe kell helyezni.

Zárnyitó képzés oklevele

Hivatalos zárnyitás szakértő oklevele

Autónyitó szakértő

Hivatalos autónyitás képzés oklevele

Autózár szervíz képzés oklevél

Autózár szervíz képzés oklevél