Renault autónyitás -úton a segítség!

 

Helyzetben vagy? Nem nyílik a kocsiajtó? Csak semmi pánik. Tudunk segíteni, egy órán belül Budapest bármely csücskében ott vagyunk, de kimegyünk vidékre is. Mutatjuk, mit kell megtenned, ha Renault autónyitás kell!

 

Pont, mint a filmekben…

 

Képzeld el az adott szituációt: kaptál egy klassz, autót egy kerek szülinapra! Egy Renault büszke tulajdonosaként hasítasz az őszi napsütésben Badacsony felé, és megállsz egy pillanatra, hogy tankolj, mielőtt a weekend helyszínére érnél. Aztán épp csak egy rossz mozdulat, és a kocsid ajtaját bezártad… a kulcs meg benne maradt. Az álomhétvége halloweeni rémálommá válik. Vagy mégse?

Ha tárcsázod a számunkat, gyorsan jóra fordulhat minden, mint a moziban…

 

Használt = elhasznált?

 

Nem csak a sofőr hibájából történhet ilyen filmes rémálom: ahogy telik-múlik az idő, úgy egyre nagyobb a valószínűsége, hogy tárgyaink elhasználódnak és ez-az elromlik rajtuk. Ilyen lehet például a zárszerkezet, vagy a távirányító, aminek időnként szüksége van egy elemcserére. Ha pedig erről megfeledkezel, akkor könnyen lehet, hogy pont a legrosszabbkor mondja be az unalmast!

Mikori az autó? Ha 1995 után gyártották, akkor az immobilizer is kifoghat rajtad. Ez egy klassz lopásgátló chip a kocsidban, egy amilyen olajozottan működő, első osztályú megoldás – de összetettsége és finomsága miatt érzékeny rendszer is. Ezzel is előfordulhat, hogy megmakacsolja magát, és akkor megint ugyanott vagy: ott állsz az autó mellett, de akárhogy is imádkozol, nem nyílik az ajtaja. 

De ne aggódj, a Renault autónyitása nem egy megoldhatatlan feladat. Ezek a meghibásodások apróságok csak, bárkivel előfordulhatnak, és egyáltalán nem jelentik a kocsi halálát. A gyors és roncsolásmentes nyitás egy szakember számára gyerekjáték, és hamarosan folytathatod tovább utadat a megérdemelt hétvégi pihenés felé. 

 

Renault autó ajtó nyitás: nem dráma

 

Nem kell a dráma, nincs miért kétségbeesni. Itt nem lesz nagy, filmes fordulat, váratlan tragédia, megrázó képsorok. Csak egy aranyszabályt kell betartani, hogy a nagynak látszó bajból gyorsan kikavarodj: egy mesterembert kell megkeresni. Ha célirányosan ajtónyitó szakembert hívsz, akkor nem érhet nagyobb baj, és biztos lehetsz benne, hogy megfizethető áron, gyorsan rendeződik a probléma. Ne pánikolj és ne engedd, hogy a környezeted rávegyen egy alternatív megoldásra: a google, youtube és a DIY módszerek most nem a barátaid: ne ronts a helyzeten, hanem hívj gyorsan segítséget!

Mikor tudunk segíteni?

 

…akkor tárcsázd a számunkat, és mi találunk megoldást!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!