Volvo autónyitás egyszerűen!

 

Beragadt a Volvo ajtaja, beletörted a kulcsot, vagy csak simán nem reagál a távirányítóra? Bár ez a világ egyik legmegbízhatóbb autója, még ez sem tökéletes, és előfordulhat, hogy hiába minden ima és szidalmazás, egyszerűen az ajtók zárva maradnak. De aggódj, a Volvo autónyitás egyszerűbb, mint gondolnád!

 

A Volvo a mai napig az egyik legmegbízhatóbb, ezáltal igen sokak által kedvelt autómárka. Rendszerint nem is történik vele semmi baj, egészen addig, amíg benne nem hagyod a kulcsát vagy meg nem hibásodik a zárrendszer. Persze a helyzet ilyenkor sem menthetetlen, de igen bosszantó. A jó hír viszont az, hogy van megoldás, ha Volvo autónyitásra van szükséged! 

 

Volvo autónyitás egyszerűen

 

Az autónyitás legegyszerűbb, legpraktikusabb és legbiztonságosabb módja, ha szakember segítségét kéred, aki gyorsan és sérülés nélkül megoldja a felmerült problémát. Bármilyen hihetetlen, ez egyben a legolcsóbb is: ezért nem érdemes egyedül próbálkoznod azzal, hogy orvosold a gondot, hiszen, ha laikusként érsz a járműhöz, igen komoly gondokat is okozhatsz a saját járművedben. Pont emiatt fontos, hogy bízd egy hozzáértőre a dolgot! 

Ha Budapesten vesztegelsz éppen valahol és leghőbb vágyad az, hogy újra beülhess a saját autódba, akkor a legjobb helyen jársz: ha most hívsz minket, mi azonnal a helyszínre indulunk, és segítünk rajtad.

 

Hogyan NE nyisd ki a Volvot?

 

Az interneten ma már számos különböző praktika kering az autók ajtajának kinyitásával kapcsolatban, ám a helyzet az, hogy minden egyes eset más, ezért szinte biztos, hogy csak rosszat teszel a különböző házi megoldásokkal. Egy ilyen próbálkozás során kárt tehetsz a fényezésben, tönkreteheted a zárat, megrongálhatod a kocsi elektronikáját, megsérülhetnek az ablaküvegek is – és valószínűleg a kocsi ugyanúgy zárva marad. Ezek az autók csak a záron keresztül nyithatóak, tehát hiába is próbálnád meghúzni a belső kilincset, az hatástalan lesz…

 

Akkor mégis akkor mit kellene tenni?

 

A megoldás kulcsa a szakember. Csak akkor lehetsz biztos abban, hogy megoldódik a problémád, ha egy hozzáértő érkezik a helyszínre. Ha minket hívsz, garantáljuk, hogy nem keletkezik sérülés a kocsidon, sem a fényezésen, sem pedig a kocsi ajtaján. 

Tudtad például, hogy a nyitási folyamat során számít az, hogy mikor gyártották a Volvo-t? Az eltérő évjáratoknak egészen más a zárrendszere.

Szintén nagyon fontos felmérni, hogy mi okozza a problémát, ugyanis másra van szükség abban az esetben, ha véletlenül bezártad a kulcsot és más szerszámokra lesz szükség akkor is, ha egy elromlott zár okozz a gondokat. 

Fontos tudni mindemellett, hogy az újabb gyártmányú Volvo-k csak záron keresztül lehet kinyitni, mert ezek a kocsik már úgynevezett elektronikus dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak akkor enged az ajtó, ha úgy érzékeli, a saját kulcsát helyezted bele. Erre speciális szerszámmal rendelkezünk, ami olyan, mintha a saját kulcsával nyitottad volna ki.

 

Hogyan NE legyen szükséged Volvo autónyitásra?

 

Ezeket a problémákat igazából sehogy nem tudod elkerülni, bárkivel előfordulhat, hogy a nagy sietségben nem vágja zsebre a slusszkulcsot. Ilyen esetekre érdemes megfelelő helyen tartani egy pótkulcsot, így nem szükséges szerelőt hívni a helyszínre. 

És bár a Volvo ritkán romlik el, de sajnos ez sem zárható ki teljesen.

Ha szeretnéd teljes higgadtsággal kezelni az ilyen szituációkat, érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így, ha hasonló problémával találkozol, csak annyi a dolgod, hogy felhívsz minket, és kényelmesen megvárod, amíg villámgyorsan kinyitjuk a kocsidat. 

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!