Villám autónyitás logo

Opel autónyitás

Az Opel autónyitás menete – bármikor szükséged lehet rá!

Ha egy Opel típusú jármű büszke tulajdonosa vagy, akkor bizony előbb vagy utóbb előfordulhat, hogy szükséged lesz valakire, aki segít kinyitni az ajtókat. Lehet ennek az oka egy ülésen felejtett, vagy elhagyott kulcs, egy elromlott zár, a lényeg ugyanaz. Te a kocsid mellett állsz, annak az ajtóit azonban nem lehet kinyitni. Mi ilyenkor a megoldás? Ne aggódj, nem fogsz örökké az autón kívül maradni! Az Opel autó nyitás a mesterségünk!

 

Mikor belekeveredik az ember egy ilyen szituációba, akkor igen kevés kell ahhoz, hogy elöntse az agyát a lila köd, és megszűnjön az ésszerű gondolkodás. Jellemzően ilyen eseteknél fordul elő az, hogy a kocsi tulajdonosa különböző házi praktikákkal, youtube-ról tanult módszerekkel, vagy éppen agresszív megoldásokkal próbálkozik, aminek végül szinte minden esetben rossz vége lesz. Pedig egyáltalán nem kell, hogy így legyen.

opel2021

Miért gond, ha megpróbálkozol az Opel autónyitással?

Az interneten ma már számos különböző praktika kering, amelyek mindegyike az ígéri, hogy szakember nélkül nyithatod ki a kocsidat. A helyzet azonban az, hogy minden bezáródott autó más, nem segíthet minden helyzetben ugyanaz a videó. Ugyanakkor szinte biztos, hogy csak rosszat teszel a különböző házi megoldásokkal.

Egy ilyen próbálkozás során (ha ki is nyílnak a kérdéses ajtók), kárt tehetsz a fényezésben, tönkreteheted a zárat, megrongálhatod a kocsi elektronikáját, de megsérülhetnek az ablaküvegek is. Így tulajdonképpen ezekkel a megoldásokkal csak a pénztárcádat rövidíted meg, mást viszont nem nagyon fogsz elérni vele. Nem is beszélve arról, hogy ha sikerült kinyitni az autót, de elvesztetted a kulcsot, hogy fogod beindítani?

Mégis akkor mit kellene tenni?

A megoldás kulcsa a szakember, ugyanis csak abban az esetben lehetsz biztos abban, hogy megoldódik a problémád, ha egy hozzáértő érkezik a helyszínre. Számtalan különböző oka lehet annak, hogy miért nem nyílik az Opel, és minden problémához más-más megoldás tartozik. Máshogy állunk hozzá, ha véletlenül bezártad a kulcsot és más szerszámokra lesz szükség akkor is, ha esetleg egy elromlott zár, vagy lemerült akkumulátor okozza a gondokat. 

Ne aggódj, ha minket hívsz, biztos lehetsz abban, hogy nem keletkezik sérülés a kocsidon, ugyanis mindig figyelünk arra, hogy semmilyen kár ne essen sem a fényezésen, sem pedig a kocsi ajtaján. Ha esetleg mégis valamilyen gond adódna, természetesen mi álljuk a számlát.

Sajnos az Opelek nagy része (Astra, Corsa, Combo, Insignia, Vivaro…) reteszes zárral rendelkezik, ami azt jelenti, hogyha az autóban ülnél sem tudnál kiszállni. Ugyanis lereteszeli a kilincseket, és a belső nyitógombot. Ilyenkor csak a záron keresztül nyitható! De aggodalomra semmi ok, nekünk van kulcsunk hozzá…

Hogy kerülhetők el az ilyen problémák?

Valójában sehogy, hiszen bárkivel előfordul, hogy a nagy sietségben nem vágja zsebre a slusszkulcsot. Ilyen esetekre érdemes megfelelő helyen tartani egy pótkulcsot, így nem kell mindig szerelőt hívni a helyszínre. Ha szeretnéd teljes higgadtsággal kezelni az ilyen szituációkat, érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így tárcsázás után egyszerűen csak annyi dolgod lesz, hogy türelemmel várj.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95