Mit tanulhatsz az autó zárnyitás workshopon?

 

Mindig is érdekeltek az autók, de az autószerelő szakma már telített? Szeretnél olyasmivel foglalkozni, ami egyedülálló, és mindig tartogat valami új kihívást? Ha erősséged a precizitás és ismered az autókat, gyere hozzánk autó zárnyitás workshopra!

 

Ha új izgalmakra, kihívásra vágysz, ha új munkát szeretnél, vagy ha csak tanulnál valami érdekeset, nálunk megtalálod a számításaid. A workshopon megismerkedhetsz a zárnyitás minden csínjával- bínjával, egy igazán hasznos, keresett és válságálló szakmát ismerhetsz meg.

 

Neked való az autó zárnyitás workshop?

 

Az autó zárnyitás workshopunkon elméletileg bárki részt vehet, gyakorlatilag azonban igenis válogatósak vagyunk.

Tekintve, hogy ez a szakma a szépsége és a másoknak történő segítségnyújtás mellett sajnos egy eszköz arra is, hogy másoknak hatalmas károkat okozzanak vele, igen alaposan megválogatjuk a jelentkezőket.

Ki van zárva mindenki, aki követett már el vagyon elleni bűncselekményt, szükség van erkölcsi bizonyítványra, valamint a cégnek erre vonatkozó tevékenységgel kell rendelkeznie. Ezek a minimum feltételek!

Ha viszont az értékrended a helyén van, büntetlen az előéleted, és úgy érzed, ez a neked való hivatás, várunk szeretettel!

Ezen felül tényleg nincs más elvásárunk: gyere nyugodtan teljesen más pályáról, karrierből, gyere hozzánk csak tanulni, újabb kihívást keresni – nem kell, hogy terved is legyen vele, még simán kialakulhat. Gyere, ha munka nélkül maradtál, és szeretnél egy olyan munkát, ahol megbecsülnek és még jól is keresel.

Állami, és hivatalos szervek továbbképzése, akár a kezdő szinttől is

 

Mit takar az a „versenyképes fizetés” nálunk?

 

Egyrészről azt, hogy a workshop elvégzése után egy olyan szakmában lesz helyed, amely stabil és folyamatosan fejlődik, mindig van rá igény. Munkaterülettől függően, akár alkalmazottként helyezkedsz el a szakmában, akár egyéni vállalkozóként, a kereseted átlagosan havi 400.000 – 600.000 Ft körül mozog majd. 

 

Miért éri ez meg nekünk?

 

Sokan azonnal azt kérdezik: jó nekünk, ha kiképezzük a saját konkurenciánk? 

Mi azonban ennél tágabb képet látunk magunk előtt. Jelenleg a piacon igen kevés a profi autózár nyitó, akit jó szívvel tudnánk ajánlani ügyfeleinknek arra az esetre, ha mi túlságosan elfoglaltak lennénk, de vidéken pedig nem is konkurencia.

A zárszerelés azonban sokszor S.O.S. dolog. Éppen ezért szeretnénk, ha ezt a szakmát képzett, professzionális szakemberek végeznék, akik hozzánk hasonlóan sajátjukként bánnak mások autójával, ugyanúgy vigyáznak rá, akikkel felépíthetnénk így egy egymást támogató, megbízható szakmai közösséget, amiből mindenki csak profitálhat!

 

Miért éri meg neked?

 

A workshop ára igen kedvező ahhoz képest, hogy milyen rövid időn belül hozza majd neked ezt vissza a szakma, valamint ahhoz képest, mennyi tudásra tehetsz szert ez idő alatt.

Nálunk:

  • megtanulhatod az autózárnyitás technikai alapjait,
  • megismerheted a legújabb technikákat és
  • a legmodernebb eszközök használatát
  • találkozhatsz a leggyakoribb zárhibákkal,
  • és azokkal is, amelyek csak ritkán fordulnak elő 
  • gyakorlatorientált workshopon személyes segítséget kapsz
  • elismert szakemberek adják át a tapasztalatokat
  • nemzetközi tapasztalatokat szerezhetsz
  • a workshop végén pedig elismert oklevelet adunk

 

Mindezt egy jó hangulatú, támogató, rugalmas csapat tagjaként tapasztalhatod meg, akikre a későbbi munkád folyamán is éppen ugyanúgy számíthatsz, mint a workshop elvégzése során.

Tetszik az ötlet? Jelentkezz hozzánk még ma!