Villám autónyitás logo

Kia autózár nyitás

Kia autózár nyitás karcolások nélkül

Marcangol a tehetetlen düh, mert nem tudod kinyitni az autót? Elhagytad a kulcsokat, elromlott az elektronika, vagy egyszerűen csak megmakacsolta magát a kocsi zárrendszere? Ne aggódj, most a legjobb helyen jársz, hogy megtaláld a megoldást: Kia autózár nyitás gyorsan, szakszerűen, profiktól!

Elveszett vagy sérült a slusszkulcs

Ha elvesztetted a kulcsokat, és nincsen pótkulcs a kocsihoz, tárcsázd kollégáink telefonszámát, akik az autó és a zárszerkezet pontos típusa alapján készítenek neked egy teljesen új kulcsot. Érdemes rögtön egy pótkulcsot is kérned, hogy legközelebb ne kerülj ilyen szorongató helyzetbe. 

kia2021

Ha csak minimális esélyt is látsz arra, hogy a kulcsot nem elhagytad, hanem valaki ellopta tőled, mindenképpen maradj az autód mellett, amíg a segítség megérkezik, nehogy lába kéljen mire megoldod a nyitását! Ha minket hívsz, Budapest területén egy órán belül ott vagyunk.

Ha valamilyen külső sérülés érte a kocsikulcsot, például letörött a tolla, vagy megrepedt a távirányító borítása, akkor vagy a meglévő szerkezetet javítjuk, vagy ha szükséges, teljesen új kulcsokat készítünk az autódhoz.

A távirányító törése esetén azért is érdemes rögtön szakemberhez fordulni, mert a műanyag házon belül található elektronikus rendszer rendkívül sérülékeny, így könnyen lehet, hogy pár nap alatt teljesen használhatatlanná válik a jelenleg még csak szépséghibás eszköz.

Ne rögtönözz, nehogy nagyobb bajt okozz!

Az akciófilmekből és sorozatokból ellesett autónyitó módszerek remekül mutatnak a képernyőn, a valóságban mégsem nem olyan széles vigyorral hajtanál el a kocsiddal egy efféle manőver után. Ha betöröd az ablakot, vagy felfeszíted az ajtót, akkor legfeljebb csak a szerelőhöz állíthatsz be az első utad végén. Ne verd magad fölösleges költségekbe, amikor könnyen elérhető az optimális megoldás!

Miért minket válassz Kia autónyitás esetén?

Mikor hívj minket?

A Kia zárnyitás egyszerűbb mint gondolnád: csak egy telefonhívásodba kerül és máris orvosoljuk a problémád, hiszen

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Hívj most! 06 20 575-15-95