Szabó Dénes, autózár nyitó szakértőSzabó Dénes vagyok autóvillamossági szerelő, villám autónyitó, autózár specialista, és autókulcs másoló.

A Fáy András Közlekedésgépészeti szakközép iskolában, 1994- ben végeztem autóvillamossági szerelő szakon, majd több magánműhelyben dolgoztam, végül 2 évet a Porsche Inter- Autó Pest Kft. – nél. Itt problémamegoldóként sokat tanultam, hiszen azok az autók kerültek hozzám, amelyekkel más szervizek nem boldogultak.

Németországban végeztem az autózár nyitás képzésen Európa legnagyobb ilyen jellegű képzési központjában 2014- ben a Wendtnél.

2018– ban az angliai Hickely-nél (a legnagyobb Angol zárszerelő képző központ) végeztem egy 10 napos autózár lakatos, és autókulcs másoló képzést.

Régen az autók nyitását még a karosszéria lakatosok végezték, de az elektronika fejlődésével mára az autóvillamosság vette át egyre jobban a szerepüket. Most már minden autózár elektromechanikus, a kilincsek csak a manuális vezérlést biztosítják.

Sajnos az ezzel a tevékenységgel foglalkozó cégek, szakemberek  90%- nak autós végzettsége sincs… autózáras végzettsége pedig tudtommal senkinek…

Persze a végzettség még nem jelent hozzáértést feltétlen, de ezt mindenki döntse el maga, mikor autónyitáshoz keres szakembert…

A mai napig több mint 5000 autónyitás áll a hátam mögött…

2017- ben kezdtem el foglalkozni az autókulcs másolással, ahol a távirányító kódolások mellett az immobibilser tanítása sem jelent problémát…

Számítógépes rendszereinket folyamatosan fejlesztjük!

Hobbiként sziklát mászok, barlangászom, és futok, hiszen sokat ülök az autóban, és valahogy a mozgást is előtérbe kell helyezni.

Wendt zárnyitás képzés oklevele

Hivatalos zárnyitás szakértő oklevele

Hivatalos autónyitás képzés oklevele

Zárnyitás oktatáson

Zárnyitó tréning helyszíne, zárnyitás oktatáson

Autózár szervíz képzés oklevél

Autózárszervíz képzés oklevél

Summary