A kulcs az autóban, te pedig a legjobb helyen, segítünk!

 

 

Ha a fenti kérdésre egy határozott igennel válaszoltál, akkor bizony benne vagy a slamasztikában, ugyanis igen necces helyzet, ha a kulcsod a kocsiban maradt. Nyugi, ne ostorozd magad, ez bárkivel előfordul, bőven elég hozzá egy kis figyelmetlenség és kész is a baj. Viszont a jó hír az, hogy van megoldás a problémára, ráadásul igen egyszerű. 

Ha az elmúlt pár percben már fel is vettél egy nagyobb követ a kezedbe, hogy egy laza mozdulattal behajítsd a szélvédőt és megoldd a problémát, gyorsan tegyél le erről a tervről. Ezzel a megoldással egyedül az a szakember jár majd jól, aki pótolja az üveget. Neki szép kis summa üti a markát, téged viszont biztos megüt a guta, amikor rájössz, hogy bár a kulcs a kezedben van, a kocsid viszont használhatatlanná vált. 

 

 

Mit tegyél, ha a kulcs az autóban maradt?

 

 

Most, hogy megbeszéltük, mit nem érdemes tenni ilyen szituációban, ejtsünk szót bővebben arról, mit érdemes cselekedned. Bármilyen bosszantó is a helyzet, próbálj meg nyugodt maradni és logikusan cselekedni, ugyanis így sokkal előbb megoldódik a gondod. 3 lehetőséged van:

  1. Ha van pótkulcs a táskádban/zsebedben, akkor semmi para, nyisd ki az autót
  2. Ha van pótkulcsod, de otthon/párodnál/gyereknél maradt, akkor indítsd el a riadóláncot, hogy mentsenek meg
  3. Ha nincs pótkulcsod, tárcsázz azonnal minket és mi azonnal a helyszínre sietünk, hogy  percek alatt megoldjuk a felmerült problémádat. (Utána érdemes egy pótkulcsot csináltatnod – most már tudod, miért.)

 

Ne aggódj, nem esik kár a kocsidban!

 

 

Sokaktól halljuk azt, hogy nem bíznak a helyszínre érkező szakemberekben, mert rossz tapasztalataik vannak e téren. Hallottunk már sérült fényezésről, horpadásokról, karcolásokról. Ha minket hívsz, garantáljuk a roncsolásmentes nyitást. Amikor a kollégánk a helyszínre ért, felméri a terepet és a megfelelő szerszámokkal gyorsan, sérülés nélkül nyitja ki a kocsi ajtaját, te pedig visszakapod a kulcsodat. Ne aggódj, sem karcolás, sem horpadás nem keletkezik a járműveden, sőt, ha esetleg mégis megsérülne a fényezés, mi álljuk a helyreállítás költségét. 

 

 

Hogy történik az autó kinyitása?

 

 

Először egy légpárna segítségével nagyon kicsit kifeszítjük az autót, így már a megfelelő célszerszámmal be tudunk nyúlni az érintett területre. Az ablak alatti rudakat használva bírjuk működésre a zárat, majd ezen keresztül, több, kis méretű szerszám segítségével kinyitjuk a kocsit. Ne aggódj, nem árulunk zsákbamacskát: miután felmértük az aktuális helyzetet, de még mielőtt nekikezdenénk a műveletnek, mindig tájékoztatunk a fizetendő árral kapcsolatban. Így előre tudod, hogy megér-e neked ennyit a kocsid sérülésmentes kinyitása.

 

 

Mennyi ideig kell várnod, hogy a helyszínre érjünk?

 

 

Nem kell ránk sokat várnod, Budapest területén egy óra alatt a helyszínre érünk (és nem számítunk fel kiszállási díjat), az agglomerációban is viszonylag hamar ott vagyunk.

Érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így ha bajba kerülsz, azonnal tárcsázhatsz minket. Ha ezt megtetted, tulajdonképpen minden biztonságban érezheted magad, hiszen azonnal tudni fogod, hogy mi a megoldás, ha bajba kerülnél. 

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Elérhetőségem: +36 20 575 15 95