Autó ajtónyitás legkorszerűbb megoldásai

 

Automatikusan nyúlsz a zsebedbe, de a slusszkulcs nincs sehol. Hiába mész vissza azon az útvonalon, melyet bejártál, a kulcs nem kerül elő, a pótkulcs pedig kilométerekre van tőled. Ha ellopták, ha elhagytad a helyzet per pillanat ugyanaz mindkét esetben: valahogy ki kell nyitnod az autózárat. Mit tegyél most? Létezik-e gyors megoldás az autó ajtónyitásra?

 

Még mielőtt hirtelen felindulásodban betörnéd a saját kocsid szélvédőjét vagy úgy döntenél, hogy nincs mit tenni, az autó most már örökké abban a parkolóban marad, próbálj meg egy harmadik megoldást is bevetni. Hívj szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve pedig egy autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. 

Ha véletlenül bezártad a kulcsodat…

 

Állsz a saját kocsid mellett, a slusszkulcs pedig ott van tőled egy karnyújtásnyira. A bökkenő csak annyi, hogy közöttetek van egy bezárt kocsiajtó. Ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned a kulcsodat. Ha szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből. 

 

Ha megvan a kulcs, de valami miatt nem nyílik az autózár

 

A kulcs a kezedben, az autózár mégsem nyílik. 

  • Elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond. 
  • Ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. 

Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Ugyanis lehet, hogy valami csoda folytán ki tudod nyitni a zárat, viszont ezzel csak annyit érsz el, hogy beülhetsz a kocsiba, elindulni már biztosan nem fogsz. Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat. 

 

Mennyibe kerül egy autózár nyitás?

 

A zárnyitás ára attól függ, hogy pontosan milyen probléma áll a háttérben. Az viszont biztos, hogy ha Budapest területén belül történt a baj, akkor a kiszállásért nem számolunk fel plusz költséget, ráadásul azonnal elindulunk hozzád. Természetesen a zárnyitás előtt mindig tisztázzuk az árat, így biztosan nem érnek majd meglepetések. 

 

Azonnal a helyszínre indulunk!

 

Nem kell ránk sokat várnod, ugyanis Budapest területén egy óra alatt a helyszínre érünk, és nem számítunk fel kiszállási díjat. Érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így ha bajba kerülsz, azonnal tárcsázhatsz minket. Ne aggódj, mi nem küldünk érted trailert, nem kell kifizetned az elszállítás költségét, sőt, mi sem árulunk zsákbamacskát az árakat illetően. A kiszállás árát mi álljuk, neked csak a nyitás árát kell kifizetned, amelyről mindig tájékoztatunk a helyszínen, még mielőtt munkához látnánk.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!