Túl az 5000 autó nyitásán

 

Az autók sok szempontból nagyon megkönnyítik az életünket, hiszen teljes mobilitást biztosítanak. Akármikor akárhova pillanatok alatt elröpítenek és valóban az utazásnak talán legkényelmesebb formáját nyújtják. De mi a helyzet, ha megtréfál a járgányod? Itt gyors, autó nyitás szakértő segítséget találsz!

 

Mi a teendő, ha nem nyílik az autó?

 

Bizony sokszor megesik, akár a legtapasztaltabb autóvezetőkkel is, hogy a járművük nem akarja az igazságot, ráadásul általában pont egy olyan pillanatban, amikor nagyon fontos lenne valahova odaérni.

Az első és lefontosabb dolog ilyenkor, hogy tudd: a pánik soha semmire nem megoldás. A cél nyilván az, hogy sikerüljön kinyitni a kocsit, de mindezt érdemes a lehető legegyszerűbben és legköltséghatékonyabb módon megoldani. 

 

Vajon az a legolcsóbb, ha te magad próbálod kinyitni?

 

Rövid távon talán ésszerű megoldás lehet valamilyen filmből ellesett házi praktikához folyamodni, hiszen az akkor és ott valóban ingyen van, és a leggyorsabb megoldást adja a problémára. Sajnos azonban ezek a megoldások – például az ablak könyökkel történő betörése, vagy az egyik ajtó erőszakkal történő felfeszítése – általában a kocsi hosszútávú sérülését eredményezik.

Igaz, hogy akkor és ott azonnal eljutsz oda, ahová akartál, viszont a későbbiekben akár hetekre is nélkülöznöd kell az autót, amíg a szerelő súlyos pénzekért helyrepofozza. Okosabb tehát inkább szakértő segítségét kérni, hiszen akkor a probléma forrása is azonnal megszűnik és az autód is teljesen ép marad.

 

Szerelőt találni bonyolult és időigényes?

 

Nem feltétlenül! Persze ha akkor kezdesz el telefonszámokat keresgélni, mikor már megtörtént a baj, és közben tehetetlenül állsz a nyílni nem akaró autó mellett, a percek csigalassúsággal telnek, és az összes szerelő törvényszerűen messze van és ráadásul elfoglalt is. Erre egy szuper megoldás, ha már előre elmented kollégáink telefonszámát, hogy mikor kínos helyzetbe kerülsz, azonnal tudd, hogy kihez fordulhatsz gyors és szakszerű segítségért.

 

Miért minket válassz?

 

 • Mert tapasztalt kollégáink már számtalan esetben segítettek bajba jutott autósokon
 • Mert gyorsan a segítségedre sietünk, így estére már el is fogod felejteni az egész tortúrát
 • Mert szakszerű segítséget nyújtunk a megfelelő profi szerszámokkal, így az autód sérülése nélkül oldjuk meg a zárrendszerrel kapcsolatos problémákat
 • Mert mi tuti kinyitjuk
 • Mert hosszútávon ez a legköltséghatékonyabb megoldás, hiszen nem kell utólag szervízre is költened

 

Mikor hívj bennünket?

 

 • Ha elvesztetted az összes kulcsot az autóhoz
 • Ha az autó elektromos zárrendszere hibásodott meg
 • Ha lemerült az elem a távirányítóban, és mechanikusan nem tudod kinyitni a kocsit
 • Ha beletört a zárba a slusszkulcs
 • Ha lemerült az akkumlátor
 • Vagy bármilyen egyéb esetben, ha az autó zárrendszerével kapcsolatban szorulnál segítségre

 

Fordulj hozzánk bizalommal, mi pedig azonnal a segítségedre sietünk és gyökerestül kiirtjuk a fennálló problémát!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!