Mi a teendő autóba záródott kulcs esetén?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Autóba záródott kulcs

 

Mi van, ha az autóba záródott kulcs?

 

Autóba záródott kulcs, totális pánik, egyedül az út szélén? Legyen bármilyen típusú autó, bárhol bajban az országban, megmutatjuk, hogyan oldhatod meg a gondot!

 

Az autóba záródott kulcs 3 aranyszabálya

 

Bárkivel előfordulhat, hogy egy rossz mozdulat, vagy egy pillanatnyi elkalandozás miatt rabságba ejti slusszkulcsát az autójában. Abszurdnak tűnik a helyzet, pedig mi, akik ezzel foglalkozunk, nagyon is tudjuk, hogy az ilyesmi mindennapi eset. 

 

 1. Első és legfontosabb aranyszabály, hogy nem kell magadat ostorozni miatta.  
 2. A második, hogy többet ésszel, mint erővel: ne feszegesd a kilincset, ne törd be az ablaküveget, és ne kövesd egy YouTube videóban okoskodó amatőr tanácsait, hanem azonnal csörgess meg egy szakembert. 
 3. A harmadik szabály a szakember maga: közvetlenül zárspecialistához fordulj minden olyan esetben, ha az autódba záródott a kulcs. A vontató csak felesleges időtöltés, ami a várakozást, az adminisztrációt, és az anyagiakat illeti, végül ők is zárspecialistával oldják meg a problémát. Keress olyan szakembert, aki kimegy a helyszínre, ezzel rengeteg pénzt és időt spórolhatsz meg magadnak.

 

Miért érdemes a villámautónyitással felvenni a kapcsolatot?

 

 • A teljes ország területén gyors kiszállásra és hatékony munkavégzésre számíthatsz hétköznap és hétvégén is.
 • Pénztárcabarát árakon végzünk elsőrangú munkát.
 • A roncsolásmentes ajtónyitást a rutinos kollégák, a legmodernebb technika és a legkorszerűbb céleszközök biztosítják. 
 • 100% nyitási garancia, és ha mégsem tudjuk kinyitni, mi fizetünk!
 • Segítőkész, kommunikatív szakemberek: a szolgáltatás része az, hogy munkatársunk pontosan, szakzsargont mellőzve magyarázza el neked, hogy pontosan mi is fog történni az eljárás során. Bátran kérdezhetsz is bármit, ami az autózárral, a kulccsal kapcsolatos. A tanácsadás a szolgáltatás része, biztos lehetsz benne, hogy pontos, érthető és hasznos tanácsot fogsz kapni, hogyan előzd meg a hasonló helyzeteket.
 • Kollégáinknak már sok tapasztalata van, és rendszeresen járnak továbbképzésekre és nemzetközi versenyekre, ahol komoly elismeréseket zsebelnek be. Mindig képben vannak a legújabb zártípusokkal és riasztókkal is, ezért nincs mitől tartanod akkor sem, ha az autód olyan típus, ami az elsők közt, nemrég gördült le a gyártószalagról.
 • A helyszíni távirányító javítás, programozás, vagy elemcsere egyaránt megoldható, rendelkezünk a megfelelő, szállítható eszközökkel.
 • Pajzs, Blue 17, riasztó, és más gépjárművédelmi rendszerek sem jelentenek gondot.
 • Nálunk mindig biztonságban érezheted az autódat. Jelszavunk lojalitás és legalitás: amellett, hogy minden ügyfelünk autójának a sorsát szívünkön viseljük és úgy bánunk vele, mintha csak a mi féltett kincsünk lenne, a hatóságokkal minden esetben együttműködve, a jogszabályokat betartva járunk el.

 

Sok-sok időt, pénzt és bosszúságot spórolhatsz meg, ha DIY módszerek helyett az alábbi számot tárcsázva rögtön hozzánk fordulsz:

06 20 575- 15- 95

 

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95