Villám autónyitás logo

Autóba zárt gyerek – mit tegyél, ha baj van?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Autóba zárt gyerek

Nyugalom, azonnal kiszabadítjuk az autóba zárt gyereket

 

Autóba zárt gyerek… minden szülő egyik legrosszabb rémálma. Azt gondoltad, hogy ez veled soha nem fordulhat elő, hiszen mindig mindenre odafigyelsz… és mégis. A gyermeked, vagy gyermekeid az autóban rekedtek, pedig te csak a boltba ugrottál be gyorsan 10 percre. Mielőtt még bármi meggondolatlan döntést hoznál, tudd, hogy mindig közel a szakértő segítség!

 

Mit ne tegyél?

 

Ne ess pánikba és ne ijedj meg! Tudjuk, hogy ez az egyik legnehezebb dolog ebben a pillanatban, de ha rajtad félelmet vagy frusztrációt lát(nak), a gyermeke(i)dre is át fog ragadni ugyanez az érzés, azt pedig senki sem akarja. Kergesd el a hirtelen jött kétségbeesett gondolatokat, ne tegyél kárt se magadban, se pedig az autódban. 

 

Igen, hirtelen tényleg logikusnak tűnhet betörni az ablakot, felfeszíteni az ajtót, vagy nekiugrani a csomagtartónak, hátha onnan könnyebben az autóba jutsz, de egy pillanatra állj meg, vegyél egy mély levegőt, és gondolkozz. Lehet, hogy gyorsabban megoldanád a problémát, de csak ideiglenesen. Igaz, a gyermeke(i)d kijutnak az autóból, de azzal tovább menni egy darabig biztosan nem fogtok tudni, és hívhatod a szerelőt az ablak/ajtó/csomagtartó csere miatt, ami sajnos elég drága mulatság lesz. Nem is beszélve arról, hogy ezzel a gyereket is halálra rémítheted, így garantált a sírás. 

 

Mit tegyél? – hűtsd le magad és hívj segítséget!

 

Próbálj megnyugodni, és gyermeke(i)det is nyugtasd meg, fontos, hogy senki ne essen pánikba. Az autóba van több órára való levegő, teljesen bezárva is, ettől nem kell tartanod.

 

Tárcsázz minket és várd meg, amíg valamelyikünk odaér

 

Őrizd meg a hidegvéred, és bízd magad szakértő kollégáink segítségére. Bárhol is legyél a városban, mi egy órán belül ott vagyunk és pillanatok alatt megoldjuk a helyzetet. Mindezt természetesen teljesen szakértő módon, az autó bármiféle sérülése nélkül, higgadtan, hogy közben a gyerek se rémüljön meg még jobban. Mert az senkinek sem jó, ugye?

 

Miért minket válassz? – szakértelem, gyorsaság, segítség

 

Rendkívül tapasztalt, szakértőként eddig több mint 4000 autót nyitottam ki sérülésmentesen. Szakterületünk rengeteg autóval kapcsolatos problémát foglal magába, bármi is legyen az oka annak, hogy nem nyílik az autód ajtaja, mi biztosan tudunk segíteni. 

 

  • Ha a kulcs beletört a zárba, gond nélkül kiszedjük a beletört részt, a zárat pedig cseréljük, vagy javítjuk. 
  • Ha a távirányító meghibásodása az oka, ott a helyszínen orvosoljuk a problémát. 
  • Ha elvesztetted a kulcsodat, készítünk neked egy másikat az autód, illetve a zár típusa alapján. 
  • Ha a gyerkőc zárta be magát véletlenül és a kulcs is a kocsiban van, akkor kinyitjuk az ajtókat, hogy minél hamarabb magadhoz ölelhesd a kicsit.

 

Minden helyzetre találunk megoldást, sőt, örömmel bebiztosítunk téged, és az autódat a későbbi hasonló, váratlan helyzetek ellen is.

Ha tehát bajba jutsz, és úgy érzed, kezd eluralkodni rajtad a pánik, ne engedd, hogy leteperjen! Őrizd meg a nyugalmadat és hívj minket, hogy szakértő kezek oldják meg a problémádat a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon. Nincs olyan, hogy nyithatatlan autó! Bízz bennünk és az autód kinyílik, épségben marad, és holnap már együtt nevethettek az egészen.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95