Ha az autónyitásra azonnal szükséged van

 

Sokszor előfordulnak véletlen balesetek az emberrel, amik persze mindig a legrosszabb időben következnek be, amikor éppen sürgős dolgunk lenne. Egy ilyen kellemetlen baleset az, ha valamiért nem tudjuk kinyitni az autónkat. Ez persze nagyon sok minden miatt megtörténhet, de a lényeg az, hogy egyáltalán ne is gondolj arra, hogy pánikba ess: csak hívj fel minket, és az autónyitás azonnal megtörténik.

 

A sürgősségi ajtónyitás nem olyan, mint az ügyintézés…

 

…hogy órákig tartson. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek vannak fontos teendői, amit nem késhet le. Ezért mi arra specializálódtunk, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk az autóddal felmerülő problémát, akár csak egy szimpla ajtónyitásról van szó, akár valami komolyabb, slusszkulccsal kapcsolatos problémáról.

Ha minket hívsz, nem kell napokig várnod a válaszra – Budapest területén belül akár már egy órán belül nálad leszünk, és megteszünk mindent, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megjavítsuk a dolgokat, és te folytathasd az utadat.

 

Miért nem nyílik a kocsi ajtaja?

 

Ennek több oka is lehet.

A legegyszerűbb egyszerű eset, ha csak bezártad véletlenül a kulcsot az autóba, mert akkor csak szépen, finoman kinyitjuk a járgányt, és megszerezzük a kulcsot.

Nehezíti a helyzetet, ha lemerült a kulcsban az elem, vagy az autó akkumlátora, vagy a távirányítód nem kommunikál az autóddal. Ilyenkor már bonyolultabb megoldásokhoz kell folyamodnunk, mert az ajtó kinyitásán kívül még azt is meg kell oldanunk, hogy a kulcsban helyrehozzuk a jeladót, vagy elemet cseréljünk. De persze szakértő csapatunknak ez sem fog nagyon nagy gondot okozni;)

Ennél sokkal kellemetlenebb, ha elhagytad vagy esetleg ellopták a slusszkulcsodat. Ilyenkor mindenképpen fontos új kulcsot készíttetned a kocsihoz, a régit pedig letiltatni, nehogy valaki ellopja a járgányodat.

 

Mindhárom esetben fontos, hogy amikor felhívsz minket, részletesen mondd el, hogy mi is történt, milyen típusú és évjáratú az autód, hogy szakértői csapatunk a lehető legjobban felszerelkezve tudjon kiérkezni a helyszínre.

Autónyitás azonnal – profiktól

 

Semmilyen körülmények között, soha ne próbálod meg erővel kinyitni az autódat! Az erőfitogtatásnak is megvan a maga helye, de nem most van: nagyobb kárt fogsz okozni.

 

Mikor nem sikerül az autónyitás azonnal

 

Hívj fel minket, és mi garantáljuk, hogy roncsolás nélkül fogjuk kinyitni az ajtót. Ráadásul sokkal olcsóbban is dolgozunk, mint egy márkaszerviz, a gyorsaságról már nem is beszélve;)

 

Ha megtörtént a baj, és nem tudod kinyitni az autódat, akkor három dolgot tarts észben:

  1. ne ess kétségbe
  2. ne feszegesd a kulcsot, se az ajtót
  3. és hívj minket

A lehető leggyorsabban kimegyünk hozzád, és sérüléstől mentesen, olcsón és hipersebességgel kinyitjuk neked az autód ajtaját, hiszen nekünk fontos a Te időd.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!