Autónyitásban gyakorlott szakértőt keresel Budapesten, aki tudja nyitni az autód? 

 

Ha egy autó nem nyílik, annak számos oka lehet. Viszont ha te éppen a bezáródott kocsid mellett állsz, akkor ez most nyilván nem vigasztal.

A jó hír viszont az, hogy akármi is áll a háttérben, van rá megoldás, mindössze egy megfelelő szakemberre lesz szükséged. Ha Budapesten vesztegelsz éppen valahol, és leghőbb vágyad az, hogy újra beülhess a saját autódba, akkor most a legjobb helyen jársz. Ha most hívsz minket, mi azonnal a helyszínre indulunk és segítünk rajtad! 

 

Miért nem nyílik az autó?

 

… Ha bezártad a kulcsot

 

Rongálás nélkül kinyitható bármelyik autó, ha nincs más problémája, akkor a záron keresztül, mintha a saját kulcsa lenne. Ha van más gondja is, akkor különleges eszközökkel…

 

…Ha a kulcs meghibásodása okozza a gondot

 

Ha egy immobilizerrel felszerelt autó slusszkulcsában lemerül az elem, vagy elveszíti azt az egyedi kódot, mely segítségével kommunikál a jármű indításgátlójával, akkor bizony hiába próbálkozol, az ajtók zárva maradnak.

Ha már az elmúlt napokban is úgy érezted, egyre közelebb kell állnod az autóhoz ahhoz, hogy érzékelje a kulcsot, nyugodtan gyanakodj a lemerült elemre gyanakszol. Ilyenkor érdemes először az akkumulátor kicserélésével próbálkozni, de ne te próbáld kicserélni, hiszen könnyen letörhetsz egy pöcköt, vagy kieshet az immobilizer chip. Ráadásul ilyenkor derül ki, hogy a zár is fel van törve, így kulccsal sem nyitható.

Vidd el a kulcsot egy szakemberhez!

Ha más probléma van a nyitószerkezetben, érdemes ellenőriztetni, nem veszítette-e el valami miatt egyedi kódját.

 

…Orvosolható a gond, ha az autó akkumulátora a hibás

 

Ha az akkumulátor merült le vagy hibásodott meg, az újabb gyártmányú autók esetében nem csak a motor nem indul, de az ajtók sem nyílnak ki. Ha felkapcsolva felejtetted a lámpát vagy a klímát, esetleg már napokkal ezelőtt is érezted, hogy nehezebben indul be az autó, akkor biztos lehetsz abban, hogy az akkumulátorral van valami probléma. 

A zár kinyitásához mindenképpen kérd szakember segítségét! 

Fontos tudni, hogy ha be kell bikázni az autódat, nekünk nem kell melléállni, mivel speciális bikázó készülékkel tudunk áramot adni.

 

…Az is előfordulhat, hogy az autó elektronikájával van probléma

 

Veszélyesebb dolog, ha az autó elektronikájában van a probléma, és elfelejtette a kulcsát. Ha sem a kulcs, sem pedig az akkumulátor nem hibás, akkor komolyabb bajra lehet számítani. Ilyenkor pláne nem érdemes szakember nélkül cselekedni, ugyanis egy laikus egy rossz mozdulattal hatalmas és költséges károkat okozhat a saját autójában. 

 

Autónyitás Budapesten – minden esetben!

 

Jól látható tehát, hogy érdemes minden esetben egy erre szakosodott szakember segítségét kérni, aki gyorsan és sérülés nélkül oldja meg a felmerült problémát. Mentsd el a számunkat már most, és hívj azonnal, ha baj van – roncsolásmentesen, gyorsan és szakszerűen nyitjuk ki az autódat!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes