Miben tudunk segíteni autózár javításnál Budapesten?

 

Nap mint nap, hosszú évek óta bütykölünk meg autózárakat, így az autózár javítás Budapesten számunkra rutinfeladat. Könnyedén veszünk minden akadályt, és ha a fővárosról van szó, akkor minden alkalommal egy órán belül ott tudunk lenni a helyszínen. A legjobb szakemberekkel, a legkorszerűbb eszközökkel és korrekt árakkal dolgozunk, valamint precízek, figyelmesek és gyorsak vagyunk. Részletek a cikkben!

 

Vannak olyan kiélezett helyzetek, amikor az autózár javítás Budapesten nem tűnik fáklyásmenetnek. Nekünk mégis az: nálunk ugyanis a rutinmunka mellett az ügyfél személye kiemelten fontos. A javítás mellett mindig törekszünk az ügyfelet ért kár körülményeire és az ő lelki nyugalmára is tekintettel lenni. A munkánk folyamán gépjárművekkel foglalkozunk, de mindig embereknek segítünk, velük kerülünk közvetlen kapcsolatba és számunkra elengedhetetlen, hogy a teljes mértékben elégedettek legyenek. 

Tudjuk jól, hogy te is tudod, hogy mindenki a maga lovát dicséri.

 

Hogy mi alapján válaszd mégis a mi lovunk, azaz a mi szolgáltatásainkat? 

 

Íme néhány gyakori eset:

“Teljesen kétségbe voltam esve, hogy milyen alkalmatlan anya vagyok, hagytam, hogy a gyerek bezárja magát a kocsiba – a kulccsal együtt! Csak egy telefont intéztem el, és egy pillanatra sem veszítettem el Petit szem elől, valahogy mégis sikerült neki a művelet.

Nektek a munka gyors és hatékony elvégzése mellett arra is volt időtök, hogy megnyugtassatok. Kollégátok amellett, hogy kifogástalanul végezte el a munkát, még a lelkemre is beszélt, hogy ne ostorozzam magam, számos esetben előfordult mással is, hogy kizárta magát az autójából. Én a kocsin kívül, a gyerek a zárt téren belül bömbölt, úgyhogy a kollégátoknak a legkevésbé se volt könnyű dolga, mégis minden jól alakult. Nagyon hálás vagyok a sokrétű segítségért és emberségességért, amit tőletek kaptam, megfizethetetlen.” 

Be kell vallanunk, hogy a fenti történet nem egy valós visszajelzés, de számtalan ehhez hasonló eset viszont igenis megtörtént. Hosszan tudnánk sorolni azokat a hihetetlen, furcsa, meghökkentő történeteket, amikor segíteni tudtunk.

 

Mennyire sürgős az autózár javítás Budapesten?

 

A mai világban mindenki rohan, mindenki azt állítja, hogy az élete múlik három perc késésen, de van, amikor tényleg komoly a dolog. Ha minket hívsz, nem vesszük félvállról a problémád, és nem kell erőszakosnak lenned ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érjünk. 

 

Nézzünk egy másik, majdnem-valós helyzetet: Dávidnak fontos megbeszélése volt, csak egy doboz cigiért állt még meg egy dohányboltnál, és amikor visszament a kocsihoz, a kulcs csak forgott a zárban. Hívott minket, hogy nagy a baj, késésben van, tudunk -e segíteni. “Egy régóta húzódó projekt kapcsán siettem egy sorsdöntő megbeszélésre, ahol várható volt, hogy engem is elővesznek egy kicsit. Csúsztunk a határidőkkel, és tudtam, hogy ha nem érek időben oda, az lesz az utolsó csepp a pohárban. De ti 20 perc alatt a helyszínen voltak, én pedig épp elcsíptem az értekezlet elejét. Ha ebben a projektben és mindenki olyan kötelességtudóan megtartaná az ígéreteit a határidők kapcsán és úgy végezné a dolgát, mint ti, akkor az életem stresszmentes lenne.”

 

Ha nem sürgős a problémád az autózárral

 

Nem nyílik valamelyik ajtó, beleszorult a kulcs, körbeforog a zár… Sok ilyen problémában is tudunk segíteni, de ezeknél nem feltétlen azonnal, hiszen a zárakat is be kell szerezni, és nem mindenhez van zárunk, alkatrészünk…

 

Meggyőztünk? Ha baj van, hívj minket, és villámgyorsan segítünk! Autózár javítás Budapesten bárhol, bármikor – egy órán belül ott vagyunk a helyszínen!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes