Villám autónyitás logo

Autónyitás kulcs nélkül

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Autónyitás kulcs nélkül

Autónyitás kulcs nélkül

 

Elveszett, elromlott a slusszkulcsod? Az autónyitás kulcs nélkül is lehetséges, csak ismerni kell a megfelelő technikát… olvass tovább, és eláruljuk, mit kell tenned!

Számos olyan szituáció létezik, amikor egy autós sakk-matt helyzetbe kerül. Az élet ilyen, tartogat számodra olyan helyzeteket, amikor egyszerűen nem tudsz mit mondani, vagy nem tudsz mit szólni és teljesen lefagysz. Ilyenkor jó, ha van körülötted pár segítőkész ember, aki túllendít a holtponton, vagy pár ütős telefonszám, amelyen keresztül célirányosan támogatnak téged a válsághelyzeten. Itt most nem a lelkisegély számára gondolok, hanem valami gyakorlatiasabbról mesélek neked: bárkivel előfordulhat, hogy az autóhoz tartozó kulcs hiánya miatt nem tud hozzáférni a gépjárművéhez. Te is ilyen helyzetben vagy, ezért kerested fel az oldalunk? Lehet, hogy az autódra rövid időn belül szükség lenne, mert néhány óra múlva egy fontos eseményre, vagy sorsdöntő találkozásra sietsz. Ilyenkor csörgess meg minket bátran: egy zárspecialistának rutinmunka az autónyitás kulcs nélkül. 

 

Autónyitás kulcs nélkül – mikor lehet rá szükséged?

 

Ha kizártad magad az autódból, bezártad a slusszkulcsod az utas- vagy a csomagtérbe, elhagytad, elvesztetted a slusszkulcsot (vagy az új autókhoz tartozó kártyát), elromlott az autózár, és nem nyílik az ajtó, akkor kulcs nélküli ajtónyitásra lesz szükséged. Ezt a gondot egy autó esetében nem tudod megoldani házi praktikával, vagy internetes videó lekövetésével a barkácsműhelyedben, legalábbis anélkül, hogy az autód komolyabb sérülést szenvedjen.. Igencsak nagy mázlistának kell lenned ahhoz, hogy ne legyen még nagyobb a baj, mint ami eddig volt. Fordulj inkább egy profihoz: bármilyen furcsán is hangzik, az lesz a legolcsóbb és a leggyorsabb, ha felfogadsz egy zárspecialistát.

 

Mire számíthatsz,ha minket keresel meg a bajban?

 

  • Roncsolásmentes autónyitás kulcs nélkül is
  • Gyorsan kiérünk a helyszínre a telefonos egyeztetés után
  • Ha minket hívsz, nem lesz szükség vontatóra: a távirányító javítást, a programozást, vagy akár az elemcserét is vállaljuk a helyszínen
  • 100% nyitási garanciát vállalunk ügyfeleink számára
  • Minden esetben a legkorszerűbb céleszközöket alkalmazzuk
  • Több mint 5000 autózár nyitását oldottuk meg eddig hibátlanul
  • Nemzetközi elismerésekkel is rendelkező, a legmodernebb technikákat is ismerő szakemberek fognak neked segíteni
  • Az ország bármely pontjáról el fogsz minket érni
  • Nem kell mélyen a pénztárcásba nyúlnod

 

Az ajtónyitás után, igény szerint tippeket adunk: milyen gyakran járj szervizbe, mikor tud segíteni egy zárspecialista, mi az autód zárjának egyedi jellemzői, hogyan kerüld el a jövőben a hasonló helyzeteket

A mi különlegességünk, hogy munkatársaink nem megélhetési forrásként, munkaként tekintenek a szakmájukra, hanem hivatásként élik meg azt. Remek csapatot alkotunk, és közös az egyetértés abban, hogy az ügyfél az első, az autónak pedig lelke van. 

Ha tehát elhozod hozzánk az autód, akkor a legjobb helyen lesz, ha pedig az út szélén ragadsz, legyen bármilyen nagy a gond,  mi tudunk segíteni neked. Tárcsázd az alábbi számot, ha szükséged van ránk:

06 20 575- 15- 95

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes
Latest posts by Szabó Dénes (see all)

Tartalomjegyzék

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj most! 06 20 575-15-95