Mihez kezdj, ha autónyitásra van szükséged Tatabányán?

 

 

Beletört a kulcsod a zárba? Lemerült a távirányító? Bezártad a kulcsot az autóba? Kínos és kellemetlen helyzetek, főleg, ha nem tudod, kihez fordulhatnál segítségért. Szerencsére az autónyitás Tatabánya környékén sem lehetetlen! Csak hívj,  és kollégáim a lehető leggyorsabban a segítségedre sietnek.

 

Mit tegyél, ha autónyitás kell Tatabánya környékén?

 

3 egyszerű lépésből áll az előtted álló folyamat:

  1. vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon
  2. mondd el, hogy pontosan mi a probléma
  3. egy kicsit várj, lazíts, mi pedig amint lehet, kimentünk a szorult helyzetből 

 

Mit ne tegyél, ha autónyitás kell Tatabánya környékén?

 

Ilyen helyzetekben az a legfontosabb, hogy semmiképpen ne ess pánikba, és ne tégy meggondolatlan cselekedeteket. Legtöbbször az ember fejében ilyenkor szörnyű gondolatok kavarognak: Betörjem az ablakot? Feszítsem fel az ajtót? Vagy inkább a csomagtartót?”

Ne! Semmi esetre se tegyél ilyeneket! Ezek a megoldások bár kézenfekvőnek tűnnek (és a filmekben mi sem egyszerűbb), hatalmas költségeket vonnak maguk után, hiszen az autód egy, vagy több alkatrészét utólag javítani, cserélni kell majd, ez pedig sajnos nem olcsó mulatság!

De ne aggódj, mindezt elkerülheted egy egyszerű telefonhívással. Tárcsázz minket, és mi gyorsan és rongálásmentesen kinyitjuk az autódat, bármi is legyen a probléma. Így az autód ép marad, a pénztárcád pedig vastagabb.

 

Miért minket válassz?

 

Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, hiszen már több mint 4000 autót nyitottunk ki sérülésmentesen az országnak szinte a teljes területén. Az autó típusától és márkájától függetlenül gyorsan, és megbízhatóan dolgozunk, és szakértelmünk autóval kapcsolatos szolgáltatások meglehetősen széles körére terjed ki. Nem csak kinyitjuk az autódat, de a problémától és annak mértékétől függően kérésedre megjavítjuk a távirányítót vagy a zárat, másolunk új kulcsot, vagy ha esetleg pótkulcsod sincs, akkor az autód és a zár típusa alapján készítünk egy teljesen új kulcsot. Mindenre találunk megoldást!

Jelenleg Tatabányán nincs kollégánk, így Budapestről kell felutaznunk!

 

Miben tudunk segíteni?

 

Biztosítsd be magad minden későbbi kellemetlen helyzet ellen és kérd kollégáink segítségét bármilyen, autózárral kapcsolatos kérdésben. 

 

Ne bízd magad a véletlenre! Mindig legyen pótkulcsod, hogy elkerülhesd a kényelmetlen, váratlan helyzeteket, és teljes biztonságban érezhesd magad autózás közben, hiszen ez a felelősségteljes közlekedés egyik alapvető feltétele. Autónyitás után, vagy akár ettől függetlenül szívesen készítünk neked másolatot a meglévő kulcsodról, hogy soha ne kerülj efféle slamasztikába.

Ha váratlan problémák elé állít az autód, fordulj hozzánk bizalommal Tatabánya térségében is, és kérd szakértő kollégáink segítségét.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!