Lássuk sorra mi az autózár nyitás fogalma, jelentése, lépései és okai!

 

Amikor autózár nyitásról beszélünk, természetesen nem arról a jól ismert folyamatról van, amit minden kocsiba ülés alkalmával elvégzünk nap mint nap, tehát amikor slusszkulccsal nyitjuk ki az autót. Nem-nem, most bizony minden vezető rémálmáról van szó: mi van akkor, ha nem tudjuk a megszokott módon kinyitni az autót?

 

Autózár nyitás fogalma, jelentése

 

Autózár nyitáson azt értjük, amikor nem tudsz kulccsal bejutni az autódba. Ez lehet mechanikus, elektronikus probléma, de lehet emberi mulasztás is.

 • A mechanikus hiba, ha a zárbetét eltörik, mert elöregedett, vagy megpróbálták feszegetni, és emiatt tört el.
 • Elektronikus hiba lehet a mikrokapcsoló hibája, az akkumulátor lemerülése, vagy valami elektromos fogyasztó állandó áramigénye.
 • Az emberi mulasztás, ha bent felejted a kulcsod a csoamgtartóban, vagy a felört zárad nem javvítatod meg.

 

Nem találom a kocsikulcsot!

 

A legtipikusabb olyan eset, amikor profi autózár nyitásra van szükség, ha a sofőr elveszítette a kocsikulcsot, és nem rendelkezik pótkulccsal – vagy már azt is elveszítette…

Ilyenkor sincs minden veszve, hiszen a megfelelő szerszámok és szakértelem segítségével könnyedén kinyitható az autó a slusszkulcs nélkül is. 

 

Ilyen egyszerű lenne az autózár nyitás?

 

Ne aggódj, ez persze nem azt jelenti, hogy minden jöttment könnyűszerrel kinyitja féltve őrzött kocsidat. Fontos hangsúlyozni, hogy a zúzásmentes, profi autózár nyitásnak megvannak a maga bonyolult lépései, és tényleg nagyfokú szakértelmet igényel a művelet végrehajtása. Ezért is fontos, hogy ha esetleg hasonló szorult helyzetbe kerülsz, ne próbálj meg improvizálni: ne feszegesd az ajtót, ne törd be az ablakot és ne próbálj meg a csomagtartó felől bejutni, hiszen csak hosszútávú károk árán tudnád ilyen módon megoldani a problémát. 

Az autózár nyitás első és legfontosabb lépése, hogy hívj azonnal szakértő segítséget!

 

Mikor kell autózár nyitás?

 

Milyen helyzetekben lehet szükséged profi zárnyitásra?

Az első és egyben leggyakoribb szituációt már fentebb említettük, magyarán amikor egészen egyszerűen elhagyod a kulcsokat.

Talán ennél is bosszantóbb, és nem sokkal kevésbé ritka, amikor véletlenül bezáródik a kocsiba a slusszkulcs, a tehetetlen vezető pedig a fejét vakargatva és a kezét tördelve nézheti kívülről az anyósülésen pihenő kulcsokat.

Az is előfordulhat, hogy beletörik a kulcs a zárba, vagy hogy mindenfajta látható ok nélkül egészen egyszerűen megmakacsolja magát a zárrendszer, és a slusszkulcs birtokában sem tudod kinyitni a kocsiajtót. 

A fenti helyzetek bármelyikében tárcsázd azonnal a telefonszámunkat, és kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre sietnek. Nem kell heteket várnod a szervízre, hiszen tudjuk, hogy mindenkit szorít az idő: bízhatsz a villámgyors szolgáltatásunk minőségében. 

 

Miért minket válassz?

 • Mert kollégáink már több, mint 4000 autós életét könnyítették meg
 • Mert gyorsan és szakszerűen dolgozunk
 • Mert bármikor hívhatsz bennünket
 • Mert széleskörű szakértelemmel rendelkezünk
 • Mert az autó típusától függetlenül meg tudunk oldani bármilyen zárral kapcsolatos problémát

Mikor hívj bennünket?

 • Ha nem tudod kinyitni a kocsid ajtaját
 • Ha megsérült, vagy elveszett a távirányítód vagy a slusszkulcsod
 • Ha bármilyen, zárrendszerrel kapcsolatos problémát észlelsz
 • Ha nem akarsz a pénztárcád mélyére nyúlni a márkaszervízben
 • Ha gyors és szakszerű segítségre vágysz elérhető áron

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!