Bezárt autókulcs? – A legjobb helyen jársz, segítünk a megoldásában!

 

 

A kulcs az autódban maradt, és ráadásul be is lett zárva? Ilyenkor rettentő sok gondolat fut át az ember agyán a késéstől a kinyitási stratégiákon át a teljes kétségbeesésig. De ne aggódj! Ha ezt olvasod, már közel a segítség: a kulcsodat is kivarázsoljuk az autóból és a pénztárcád is vastagabb marad!

 

Bezárult a kocsi, és a kulcs ott mosolyog az ülésen. Ilyenkor az ember fejében száguldoznak a különböző, kétségbeesett gondolatok. „Mit csináljak most? Törjem be az ablakot? Feszítsem fel az ajtót? Vagy inkább a csomagtartót, és hátulról szerezzem meg a kulcsot?”

Ezek a gondolatok és hirtelen reakciók teljesen természetesek, viszont sajnos elég költségesek is, hiszen az autó egy, vagy több alkatrészének cseréjét vonják maguk után, az pedig biztosan nem két fillér. Vesd el hát a rossz ötleteket, és hívj inkább profit a bezárt autókulcs kiszabadítására!

 

 

Bezárt autókulcs – hogyan történhetett ez meg pont veled?

 

 

Nem tehetsz róla, mindenkivel előfordul. A máskor oly megszokott, ösztönszerű mozdulatsor (mely során először megfogod a slusszkulcsot, majd kiszállsz az autóból, becsukod az ajtót, és bezárul az autód…), most csonka lett, az első mozzanat elmaradt…

Az autó zárva, te mellette. Jobb esetben nem sietsz, és van otthon pótkulcsod, így hazamész és egyszerűen megoldod a problémát. Igaz kicsit időigényes, és a napod ezzel derékba törik, de legalább ingyenes és biztos megoldás.

Na de mi a helyzet, ha nincs pótkulcs? Vagy esetleg 2 órára laksz, és sietnél tovább?

Mi pont az ilyen helyzetek megmentéséért dolgozunk!

 

 

Az autó kinyitása kulcs nélkül, gyorsan és egyszerűen

 

 

Még mielőtt meggondolatlanul betörnéd az ablakot, tudd, hogy az autó kulcs nélkül is sérülésmentesen nyitható, méghozzá egy pillanatok alatt. Mi (többek között) erre a problémára szakosodtunk, úgyhogy gyorsan és költséghatékonyan mentjük meg a napodat és az autódat egyaránt.

Eddig már több mint 4000 autót nyitottunk ki sérülésmentesen, törés-zúzás nélkül, gyorsan és egyszerűen. Bízz a szakértelmünkben és ha bajba jutsz, azonnal telefonálj!

Egy órán belül a segítségedre sietünk, addig pedig csak bírd ki, és ne törd be kínodban az ablakot. Különben is… mit gondolnának a járókelők? 😉

 

Ne ess pánikba!

 

A lényeg, hogy ne ess pánikba. Tudd, hogy a legfélresikerültebb helyzetben is mindig van kihez fordulnod. Kollégáink azért dolgoznak, hogy bármilyen szorult helyzetből kihúzzanak épségben téged és a kocsidat is.

Ráadásul nem csak a zárnyitás a specialitásunk! A kulcsok másolása, javítása, készítése, illetve a távirányítók és zárak javítása terén is egyedülálló szakértelemmel rendelkezünk.

Fordulj hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk róla, hogy soha többé ne kerülj ilyen kényelmetlen helyzetbe. Őrizd meg a nyugalmadat, hagyd, hogy segítsünk, és hogy bebiztosítsunk téged és a kocsidat a későbbi hasonló helyzetek ellen. Hidd el, nem fogod megbánni, hiszen mindenkinek érdeke a nyugodt és felelősségteljes autózás. Hívj minket, és ezt neked is garantáljuk!

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!