Villámgyors autó ajtónyitás, ha nincs kulcs, vagy nem működik a távirányító!

 

 

Sokan estünk már abba a hibába, hogy nem hordunk magunkkal pótkulcsot, mert úgy vagyunk vele, hogy velünk úgysem történik meg az, ami másokkal meg szokott. Ám pont ilyenkor üt be a baj, és veszítjük (vagy lopják) el az autónk kulcsát. Mi pedig ott állunk, nem tudva, mitévők legyünk, közben persze ezer dolgunk van… De szerencsére az autó ajtónyitás kulcs nélkül is megoldható, elég egy telefonhívás!

 

Miért nem megy az autó ajtónyitás?

 

A bezárt kocsiajtó bármikor rémálmokat okozhat. Ilyenkor az ember csak fogja a fejét, hogy miért is nem csináltatott több pótkulcsot, vagy miért nem hordja magával a meglévőt. Bár nyilván nem lehet mindig ennyire előre gondolkozni, de mi úgy vagyunk vele, jobb félni, mint megijedni!

 

Mitől nem nyílik ki a járgányod?

 

Sajnos nagyon sokszor az fordul elő, hogy egészen egyszerűen lemerül az elem a távirányítóban, de az is megeshet, hogy maga az autó fedélzeti számítógépe szimplán nem érzékeli, vagy nem ismeri fel a kulcs jelét, és így az ajtó zárva marad. Ilyenkor nem ajánljuk, hogy egyedül, erőszakkal próbáld meg kinyitni a kocsi ajtaját, mert azzal szinte biztos, hogy csak nagyobb kárt fogsz tenni. A megoldás ilyenkor annyi, hogy legyen kéznél a telefon, és legyen benne elmentve a mi számunk.

 

Bármikor is történjen veled a baleset, ha felhívsz minket, mi sürgősen a helyszínre megyünk.

Budapesten belül akár fél alatt is kiérkezünk hozzád, hogy minél gyorsabban kihúzhassunk a csávából. A karcok miatt ne fájjon a fejed, azt is garantáljuk, hogy autódat sérülésmentesen nyitjuk ki. 

Ha a helyzet ennél valamivel rosszabb, mert  valaki ellopta a kulcsodat, akkor célszerű minél hamarabb az egész zárat átkódolni, vagyis kicseréltetned.

Ha sürgősen tovább kell menned, akkor csak az autó ajtónyitást intézzük el a helyszínen, de ha van egy kis plusz időd, akkor megkérhetsz bennünket, hogy ott a helyszínen cseréljünk is ki mindent, kulccsal, indításgátlóval együtt. 

 

Hogyan tudsz gyorsítani az autó ajtónyitáson?

 

A munkánkat úgy tudod megkönnyíteni, ha rögtön, mikor felhívsz minket, elmondod pontosan, mi is történt, milyen típusú és milyen évjáratú az autód, és így mi már rögtön a megfelelő felszereléssel tudunk kimenni a helyszínre. 

Mi nem csupán a sürgős segítségnyújtásban vagyunk jók, de a felkészülésben is! Ha szeretnél biztosra menni, és gyorsan legyártatni egy pár darab plusz kulcsot, nehogy még egyszer ilyen váratlan helyzet elé kerülj, akkor az autó ajtónyitás után hozd be hozzánk az autódat, és mi rövid időn belül már a kezedbe is adjuk az újakat.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

06 20 575-15-95