Bezártam a kulcsot az autóba, mit tegyek?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Bzártam a kulcsot a kocsiba

Ötletes megoldások, ha bezártam a kulcsot az autóba

 

„Fogalmam sincs, mit csináljak, véletlenül bezártam a kulcsot az ajtóba!” – tegye fel a kezét, akit már hívtak fel ezzel a panasszal barátai, családtagjai! Most pedig az is, aki saját maga mondta ki ezeket a szavakat. A világon bárkivel előfordulhat ilyen apró baki – de vajon mi ilyenkor a helyes teendő?

 

Elfog a kétségbeesés, amint meglátod az autó üvegén keresztül az ülésen pihenő kulcsaidat. Az ajtók zárva, az egyetlen eszközöd pedig, amivel kinyithatnád, ott incselkedik veled a kényelmes ülésről. Legszívesebben addig rángatnád a kilincset, amíg meg nem adja magát, vagy egyszerűen csak kiütnéd az üveget, hogy megszerezd a kulcsaid és el tudj végre indulni.

 

Mielőtt elöntene a méreg

 

Érthető, hogy dühös vagy, hiszen biztosan sok dolgod lett volna, és jó lenne sietned is, azonban nem árt picit tiszta fejjel gondolkodni, mielőtt cselekszel. Egy betört ablaküveg vagy egy eltört kilincs, egy megrongált zár nem csak felesleges plusz anyagi költség lenne, de hosszú időre további kellemetlenségeket is okozna. Szükséged van erre, tetézni az amúgy is kellemetlen szituációt és plusz kiadást?

 

Gondolkodj tiszta fejjel

 

Manapság mindenre van szakember – ez jusson eszedbe azonnal. Vannak dolgok, amik speciális eszközöket, különleges tudást igényelnek, és az autók elektronikája, mechanikája mind-mind ilyen dolog. 

Szakemberre nem azért van szükség, hogy helyetted csináljon meg valamit, hanem azért, hogy úgy csinálja meg az adott feladatot, hogy abból neked hosszú távon ne származzon veszteséged. 

Mi pontosan így csináljuk: speciális szerszámainkkal úgy nyitjuk ki az autód zárszerkezetét, hogy sem abban, sem az autó egyéb részeiben (üveg, fényezés stb.) nem esik kár – így neked nem kell semmilyen felesleges plusz költséggel számolnod, továbbá a probléma is a lehető leghamarabb megoldódik.

 

Miért épp mi?

 

Mert ránk szó szerint bármikor számíthatsz. Hívj minket késő este, kora reggel, vagy az éjszaka közepén, ha szükséged van a segítségünkre, mi indulunk. Legyen szó egy átlagos hétköznapról, egy bulis szombat estéről, vagy akár egy munkaszüneti napról, ha Budapest területéről belül hívsz minket, legfeljebb 1 órán belül ott vagyunk, hogy segítsünk.

Természetesen a főváros határain kívül is számíthatsz a segítségünkre, csupán a kiszállási idő növekszik meg a távolságtól függően. Minden esetben úgy kezeljük az autódat, mintha csak a sajátunk volna, és vigyázunk rá, hogy ne essen benne nagyobb kár az eredeti hibánál.

 

„Bezártam az autóba a kulcsot, mit tegyek?”

 

Vegyél pár mély levegőt és nyugodj meg – nincs minden veszve. Ilyesmi bárkivel előfordulhat, minket is számtalan esetben hívtak már ki autóba bezárt kulcs miatt. Hívj fel minket a 06 20 575 15 95-ös telefonszámon, és vázold fel, mi a baj, hol van ránk szükséged. Az egyeztetés után készítsd elő személyes irataidat, valamint a kocsi papírjait, mert ezekre szükségünk lesz ahhoz, hogy tudjuk: a megfelelő embernek segítünk.

Ne feledd: nincs akkora probléma egy autóval, ami még soha senkivel nem fordult elő. A legtöbbünk már túl van számtalan nevetséges saját eseten is, így nálunk mindig abszolút megértésre és profi szakmai segítségre számíthatsz!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95