Autó bikázás Budapesten!

 

Ha van valami, ami soha nem jöhet jókoraz a kocsid akkumulátorának lemerülése. Teljesen mindegy, hogy egy zsúfolt parkolóban állsz, a garázsban vesztegelsz vagy a világ végén ragadtál, a problémát jó eséllyel csak egyféleképpen lehet megoldani. De nem kell idegenek jó lelkére apellálnod: az autó bikázás Budapesten csak egy telefonhívásnyira van!

 

Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik…

 

Ha még nem próbáltad, és nincs tapasztalatod e téren, akkor jó ha tudod, hogy az autóbikázás picit bonyolultabb, mint amilyennek elsőre tűnik. Sok olyan apró részlet van, amelyekre ha nem figyelsz oda, akkor bikázás közben könnyen tönkreteheted az kocsidat, veszélybe sodorhatod másik sofőr autóját aki a segítségedre sietett, sőt, akár még meg is sérülhettek a művelet közben. Ha pedig olyan helyen áll az autód, ahol nehezen hozzáférhető a motortér, vagy lehetetlen mellé parkolni, akkor még sokkal kényesebbé válik a művelet.

Tudtad például, hogy nagy jelentősége van annak, hogy a bikakábel esetében melyik csipeszt hova csatlakoztatod, milyen sorrendben sőt, számít az is, hogy levetted-e a gyújtást a járműről?

Az utóbbi azért nagyon fontos, mert ha rajta hagyod a gyújtást, biztosan szikrák keletkeznek majd, amelyek semmiképpen sem jelentenek jót. Pontosan ezért nem javasolt egyedül belevágni a dologba, bízd inkább szakemberre a gond elhárítását. Ha Budapest környékén állt meg alattad a kocsi, akkor bátran tárcsázz minket, a segítségedre sietünk!

 

Autó bikázás Budapesten: miért érdemes a villlámautónyitást hívnod? 

 

Amiatt sem kell aggódnod, hogy órákig kell a kocsid mellett rostokolni, amelyben nyilván így sem a légkondicionáló, sem pedig a fűtés nem működik: garantáljuk, hogy Budapest területén a hívástól számított egy órán belül a helyszínre érünk, így nem kell a hőségben vagy a fagyban ácsorognod. 

Mivel több éves szakmai múlt van a hátunk mögött, így biztos lehetsz abban, hogy nem teszünk kárt a kocsidban és megoldjuk a problémát, amennyiben azt az akkumulátor a ludas a gondokért. 

Ha pedig kiderülne, hogy más volt a baj, akkor is tudunk valószínűleg segíteni.

 

Mi történik a helyszínen?

 

Fontos tudnod, hogy nem a saját autónkat használjuk a kocsid „újraélesztéséhez”, hanem egy speciális bikázó készüléket. Így gyakorlatilag teljesen mindegy, hol állt meg az autód, ha nehezen hozzáférhető helyen van, akkor is meg tudjuk oldani a problémát. 

Ezt a különleges akkumulátort kifejezetten az autó gyorsindítására fejlesztették ki, egyszerűen kézben hordozható. A szerkezetet csatlakoztatjuk a te járműved akkumulátorára, amely így újra képes lesz majd beindítani a kocsidat.

Fontos, hogy innentől kezdve minimum két órán keresztül járasd a motort vagy vidd el a járgányt egy 20 km-es távra, hogy később ne álljon le újra a motor. A probléma pedig ezennel meg is oldódott!

Ne állj neki idegeneket leszólítani és ne kísérletezz egyedül: hívd a villámautónyitás csapatát, és gyorsan megoldjuk a gondod!