VW Passat autóajtó nyitás – hogyan NE csináld?

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

Vw Passat CC autóajtó nyitás

 VW Passat autóajtó nyitás, az egyetlen módszer

 

VW Passat autóajtó nyitás kapcsán akadtak gondjaid? A legokosabb, amit tehetsz, hogy rögtön szakemberhez fordulsz. Mutatjuk, miért!

 

Mit NE tegyél, ha nem nyílik a VW Passat ajtaja?

 

A hollywood-i megoldás

Ha nem nyílik a VW Passat autóajtó, vagy bezártad a kulcsot az autóba, ne menj fejjel a falnak, vagyis az oldalüveg-ablaknak. Biztos sok filmben láttad már, hogy a főhős úgy old meg egy szorult helyzetet, hogy betöri egy kocsi oldalsó szélvédőjét, és kereket old üldözői elől. Arról már nem szól a fáma, hogy mennyibe is fog ez fájni neki szó szerinti, és átvitt értelemben is. 

A valóság sokkal kiábrándítóbb, mint az akciófilmekben látott jelenetekben. Nagy rá az esély, hogy a művelet során megsérülsz, az üveg ugyanis valamivel keményebb, mint amilyennek látszik, ráadásul ha szilánkosan törik, még vág is. Az üvegcserepek aztán ott is maradnak: szennyezed a környezeted, elvághatja az arra járó kutyák, macskák lábát, a gyerekek beletapicskolhatnak. A saját szeretteid testi épségét is veszélyezteted, hiszen az apróbb üvegszilánkokra nem biztos, hogy rátalálsz a takarítás során. 

A szélvédő javítása akár 2 hét is lehet, ennyi időre kell nélkülöznöd majd az autót, és a pótlás nagyjából 15 000 forintnál kezdődik.

Megéri?

A vontatás

A másik gyakori hiba, hogy vontatót hívsz. Erre a legtöbb esetben semmi szükség, csak az idődet és a pénzedet pazarlod vele: rengeteg adminisztratív feladattal jár, ráadásul a vontatáson felül ugyanúgy ki kell fizetni a zárspecialista díját, akit ők foglalkoztatnak. Ha automata váltós, akkor pedig nem is tudod húzni. Remélhetőleg van a hasonló esetekre biztositásod, s igy a biztosító a költségek egy részét átvállalja, ami jól is jön, mert várhatóan az egekbe fog rúgni.

A DIY-módszer

Nem ajánljuk, hogy egy YouTube videó megnézésével te magad akarj zárspecialistának állni. Rengeteg amatőr magyarázza, hogy jutott mégis volán mögé, külső segítség nélkül akkor, mikor nem nyílt ki hagyományosan az ajtó. Nos, a legtöbbjüknek egyszeri mázlija volt, mások pedig feltűnési viszketegségben szenvednek és hantáznak. Ami a szerelőnek rutinmunka, a civilnek agysebészet. Nagy eséllyel kárt teszel a kocsidban, ha megpróbálod megbütykölni, és így szintén drágább lesz a sztori, mint gondolnád. Akár láthatod, ahogy légpárnával elfeszítik az ajtót, és úgy próbálnak benyúlni dróttal, hogy meghúzzák a kilincset, hasztalan. Ezek az autók reteszes zárszerkezetűek, ami ez ellen a módszer ellen védett…

 

Csak egyetlen jó megoldás van a VW Passat autóajtó nyitására…

 

…és hidd el, tapasztalatból beszélünk. Az egyetlen módszer a záron keresztüli autóajtó nyitás! Minden ilyen esetben hívj szakszerű segítséget! Lehet, hogy elsőre nincs kedved kifizetni, de mind időben, mind anyagiakban ezzel spórolsz legtöbbet. Hívj minket, garantáljuk a roncsolásmentes zárnyitást a helyszínen, sőt, még kiszállási díjat sem kérünk Budapesten!

 

 

Miért minket válasz?

  • Precíz, hatékony, nemzetközi versenyeken is elismerést szerzett kollégákkal dolgozunk, akiknek mindig friss a tudása
  • Első osztályú alapanyagok es céleszközök
  • Korrekt árak
  • Gyors kiszállás – Budapest területén egy órán belül ott vagyunk!
  • Ingyenes tanácsadás autózárak és kulcsok kapcsán
  • Rutin és elégedett ügyfélkör
  • Biztonság és egylépcsős adminisztráció

 

Ha nem reagál a zár a kulcsra, ha benn maradt a kulcs a kocsiban, ha nincs kéznél pótkulcs, a zárspecialista a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás.

Mindegy, hogyan zárult be, mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Szabó Dénes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95