Autó ajtónyitás villámgyorsan – mit tegyél, ha nem nyílik a kocsi?

 

Nem nyílik a kocsiajtó? A jelenség mögött számtalan ok állhat, de jelen pillanatban valószínűleg ez érdekel legkevésbé. Fogadjunk, hogy épp sietnél valahova, ott állsz a jármű mellett tehetetlenül, és semmi más nem érdekel, csak hogy minél hamarabb bejuss az autóba! Segítünk: autó ajtónyitás egyszerűen, villámgyorsan, részletek a cikkben!

 

Kezdjük a legfontosabbal: ha SOS a helyzet, itt a számunk, hívj fel, és megbeszéljük, hova menjünk érted:

06 20 575- 15- 95

Amíg arra vársz, hogy odaérjünk, fusd át ezt a cikket, mert hasznos lehet most és a későbbiekben is.

 

Miért nem nyílik a kocsiajtó?

 

Számos oka lehet annak, ha nem nyílik az autód ajtaja. Persze ez téged nyilván nem vigasztal, hiszen épp tehetetlenül állsz a saját járműved mellett és nem tudsz eljutni A-ból B pontba, viszont amikor segítséget hívsz, sokat segít, ha el tudod mondani, mit tapasztalsz pontosan. A tünetekből mi már tudni fogjuk az okot, és annál felkészültebben tudunk a helyszínre érni, te pedig annál gyorsabban folytathatod a napodat, mintha mi sem történt volna. Mutatjuk, mit kell tenned, ha autó ajtó nyitásra van szükséged!

 

Ha elhagytad, vagy ellopták a slusszkulcsot…

 

Ha már ezerszer bejártad az útvonalat, ahol korábban voltál, mégsem találod a slusszkulcsodat, akkor bizony van rá esély, hogy nem is lesz meg. Az, hogy elhagytad vagy ellopták, gyakorlatilag mindegy, hiszen egy ajtónyitásra és egy slusszkulcsra mindenképpen szükséged lesz. 

Még mielőtt hirtelen felindulásodban betörnéd a saját kocsid szélvédőjét vagy úgy döntenél, hogy nincs mit tenni, az autó most már örökké abban a parkolóban marad, próbálj meg egy harmadik megoldást is bevetni. Hívj szakembert a helyszínre, aki sérülés nélkül kinyitja az autózárat. Innentől kezdve pedig egy autókulcs programozóra bízhatod magad, aki készít neked egy vadiúj slusszkulcsot. 

 

Ha bezártad a kulcsot

 

Ha a kocsikulcsod az ülésen pihen, te viszont az jármű mellett állsz, az bizony nem egy szerencsés felállás, különösen akkor, ha egy zárt ajtó van közöttetek. Abban az esetben, ha bezártad a kulcsodat a saját autódba és nincs kéznél a pótkulcs, akkor nincs mese, valahogy vissza kell szerezned a kulcsodat. Ha szeretnéd, hogy a művelet közben ne sérüljön az autód, akkor ehhez szükséged lesz egy szakemberre, aki néhány perc alatt kihúz téged a szorult helyzetedből. 

 

Ha látszólag minden rendben van, de mégsem nyílik az autó ajtaja

 

Úgy tűnik, minden rendben van, hiszen a kocsikulcs a kulcs a kezedben van. Az autózár azonban mégsem nyílik. Ilyen esetben elképzelhető, hogy a kulcs vagy a távirányító hibásodott meg, de az is lehet, hogy a zárszerkezettel van valami gond, sőt, ha lemerült az autó akkumulátora, annak szintén lehetnek ilyen mellékhatásai. 

Mivel nem tudhatod laikusként, mi áll a probléma hátterében, nem érdemes egyedül megpróbálnod orvosolni a gondot. Még ha valami csoda folytán ki is tudod nyitni a zárat, ezzel csak annyit érsz el, hogy beülhetsz a kocsiba, elindulni már biztosan nem fogsz. Ha jót akarsz magadnak, hívj szakembert a helyszínre, aki hamar beazonosítja a problémát, kinyitja az ajtókat és újra visszakaphatod a működő autódat!

 

A fentiek közül bármelyik probléma is áll fenn, ránk számíthatsz, a hívásod után azonnal a helyszínre sietünk hozzád!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!


06 20 575- 15- 95

Szabó Dénes