Autózár nyitás Debrecenben!

 

Az életben számtalan olyan helyzet fordulhat elő,  még karneválnak sem kell lennie, amikor autózár nyitás gondod támadhat Debrecenben. Bárhol, bármikor, keress minket és a segítségedre sietünk, speciális szerszámaink és több éves tapasztalatunk segítségével sérülés nélkül kinyitjuk az autód zárját.

 

Persze próbálkozhatsz egyedül is az autózár nyitással, ám ez nem ajánlott, ha csak nem vagy szakember. Ellenkező esetben ugyanis olyan kárt is tehetsz a saját autódban, melynek javításához mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Szóval a legjobb, ha azonnal tárcsázod a megfelelő telefonszámot, és szakértőt hívsz a helyszínre függetlenül attól, hogy elhagytad, ellopták vagy bezártad a slusszkulcsodat. 

 

Autózár nyitás Debrecenben: mire számíts, amikor megérkezünk?

 

  • A helyszínen a problémát felmérését követően többféle eszközt vethetünk be: igen gyakori és egyszerű megoldás a drótok használata, amelyek segítségével az ablaküveg mellett benyúlva a rudazatok mozgathatók, így – megfelelő mozdulatok elvégzése esetén – kinyithatók a jármű ajtói. 
  • Szintén hasznos eszköz az úgy nevezett felfújható feszítőpárna
  • Vannak olyan záron keresztüli nyitóeszközök, amelyek a segítségével a lamellákat manipuláljuk, mintha csak a kocsi saját kulcsát használnánk. 
  • Gyakran alkalmazzuk a fentiek mellett még a belső kilincs meghúzását is, amiben egy kampó segít nekünk, de az ablak alatt benyúló más eszközök is megfelelnek a célnak, mint például a spirál vagy a drót. Ezek segítségével meghúzható a belső kilincs vagy a kilincs melletti nyomógomb, az ajtó pedig kinyílik. Ezen módszerek segítségével a kocsi ajtóit akkor is sérülés nélkül tudjuk kinyitni, ha valami miatt nincs meg a slusszkulcs. 

 

Egyedül nem érdemes próbálkozni!

 

A fenti technikák bemutatása és egyszerűsége egyáltalán nem azt jelenti, hogy érdemes laikusként is megpróbálni az ajtók kinyitását, ha szorult helyzetbe kerülsz. Nagyon fontos ugyanis, hogy mennyire finom és pontos mozdulatokkal, mennyire óvatosan tudod csinálni. Kicsit olyan, mint az agysebészet: egyszerűnek látszik, de a legkisebb rossz mozdulat is végzetes károkat okozhat!

Ha elszúrsz valamit, olyan kárt is tehetsz a saját autódban, melynek javításához mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Fontos, hogy semmiképpen ne próbáld feszegetni az ajtókat, ne kocogtasd sehova a távirányítót, ne piszkáld a zárat és ne nyúlj az ablakokhoz, sőt, az internetes se keresgélj különböző praktikákat! 

A legjobb, ha azonnal tárcsázod a telefonszámukat és szakértőt hívsz a helyszínre. Ne aggódj, nem kell ránk sokat várnod, ugyanis Debrecen területén hamar a helyszínre érünk.

Érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így ha bajba kerülsz, azonnal hívhatsz minket, és még a kétségbeesésre sem lesz időd.

Ne aggódj, mi nem küldünk érted trailert, nem kell kifizetned az elszállítás költségét, sőt, mi sem árulunk zsákbamacskát az árakat illetően. A kiszállás árát mi álljuk, neked csak a nyitás árát kell kifizetned, amelyről mindig tájékoztatunk a helyszínen, még mielőtt munkához látnánk.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!