Hihetetlenül gyors autózár nyitás a XIV. kerületben

 

Más autóját kinyitni csúnya dolog, ezt tudjuk mi is. De a tulajdonos engedélyével és kérésére, a XIV. kerületben az autózárat sérülésmentesen kinyitjuk és utána akár további javítás vagy csere nélkül tovább használhatóvá tenni a zárat, lovagias cselekedet.

Ez a mi csapatunk különleges képessége, és sokan többre tartják ezt, mint ha más szupererővel rendelkeznék. Milyen esetekben tudunk neked ezzel segíteni? Olvass tovább ki fog derülni!

 

Mikor lehet ránk szükséged?

 

Alapvetően akkor, amikor igazán rossz napod van. Mész a kocsidhoz és történik valami, ami alapjaiban változtatja meg az aznapi terveidet, sőt talán a hosszabb távú terveidbe is beleszól. 
Ilyen például az a helyzet, amikor ott a kocsid, de valami nem stimmel. Közelebb mész, és akkor látod, hogy valami „szimpatikus” alak pont a te autódat szerette volna meglovasítani.

Öröm az ürömben, hogy nem volt túl ügyes, ezért csak kisebb kárt okozott neked, megrongálta az autód zárját. Ez valószínűleg pont csak annyit jelent, hogy te nem fogod tudni kinyitni a kocsidat és ott dühöngsz mellette. Ne üsd szegényt, nem éri meg. Tudunk segíteni, csak hívnod és kérned kell:)

 

Persze lehet, hogy nem is lopási kísérlet áll fenn – vannak más esetek is, amik elronthatják a napot. Ilyen például, amikor elfordítod a kulcsot a zárban, de a feje a kezedben, a kulcs nyelve meg a gépkocsiban marad. Puff neki. Ez beletört, holott nem is feszegetted.

Ne korhold magad, a természetes anyagfáradásról lehet itt szó. (Persze az más helyzet, ha a szívedre helyezett kézzel beismered, hogy bizony ott történt egy kicsi feszegetés is, de a végeredményen nem változtat.) Ekkor szükséged van ránk és a speciális szerszámainkra, hogy a beletörött kulcsot kivegyük és a használhatatlan helyett készítsünk neked új, használható kulcsot. Akár ott a helyszínen.

Mikor kellhet még autózár nyitás Zuglóban?

 

A fentieken kívül még akadhat néhány olyan probléma, ami miatt minket kell hívni: lemerült az akkumulátor, nem működik a távirányító, elvesztetted az összes kulcsod…

Ez mind-mind megoldandó feladat, de nem probléma! Zúzás nélkül csináljuk az autózár nyitást, de ha mégis baj lenne, és megkarcolnánk* a kocsit, 5 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezünk, és megtérítjük a károd. Velünk nincs vesztenivalód.
*igazából ilyen még soha nem történt, de ha mégis megtörténne, mi felkészültünk rá:)

Autózár nyitás Zuglóban

 

Zuglón a XIV. kerületben belül kevesebb mint egy óra alatt ott vagyunk, hogy kihúzzunk a bajból. Ha autózár nyitás kell, az első és legfontosabb, hogy megnyugodj.

Tudod, attól nyugodt leszel 🙂 és tárcsázz minket. A telefonon megbeszéljük, hogy mi is történt, milyen típusú, márkájú és évjáratú autód van, és hol is tartózkodtok.

Ha elveszetetted a kulcsaid, akkor én vagy valamelyik kollégám odamegy, kinyitja az autózárat, kiszedi a megrongálódott zárat, vagy akár ha szükséges a zárszerkezet cseréjét. Az új kulcs tanítását is elvállaljuk, minden csak megbeszélés kérdése. Bizalmi probléma nem lehet, hiszen ha szeretnéd, minden mozzanatot a saját szemeddel követhetsz nyomon. Akár még asszisztálhatsz is, ha úgy tetszik.

 

 

Fordulj hozzánk, mert már több mint 4000 autót nyitottunk ki sérülésmentesen.

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!