Ford autónyitás – megy mint a karikacsapás

Szerző: Szabó Dénes, okleveles autózár nyitó specialista

ford autonyitas

Ford autónyitás – mi sem egyszerűbb

 

Fordod van és eddig sosem volt gondod a ki- és beszállással? Egyetlen gombnyomásra működött minden kifogástalanul, ezért eszed ágában sem volt gyanakodni, ugye? Mégis itt ez a baljós reggel, amikor egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, mert nem nyílik az ajtó… Ford autónyitás profiktól: korrekt munka, korrekt árak, rekord kiszállási idő! 

 

Pont mint Thanosz

 

Köpni-nyelni nem tudsz, mert a gyanú árnyéka sem merült autód slusszkulcsára, vagy zárbetétjére, tehát egy pillanatig se gondoltad volna, hogy van esély rá, hogy meg sem éri a holnapot. A látszat néha csal: olyan elpusztíthatatlannak látszott, mint a Bosszúállók Végtelen Háborújában Thanosz. És most mégis beigazolódott ennek ellenkezője, és te ott állsz a beragadt kocsiajtó felett valahol a GPS koordináta által kijelölt útvonal kellős közepén. 

 

Épp egy tárgyalást késel le, a gyermeked szülinapját, vagy a repülőt, amely egy romantikus hétvége helyszínére repített volna téged. Biztos vagy benne, hogy nincs kiút, napszálltáig álldogálhatsz a lehajtósávban, mire végre elvontatják az autód. Ez megint csak egy újabb tévedés! Ne ess át a ló túlsó oldalára. Ne pánikolj, van gyors, biztos megoldás a problémádra, a Ford autónyitás! Kapd elő a farzsebedbe bújtatott mobilod, tárcsázz egy szakembert, aki tudni fogja, mi ilyenkor a teendő.

 

Ford autónyitás: megoldás egy szemvillanás alatt

 

Ford autónyitás kapcsán akadt gondod? Ne aggódj, a beragadt ajtó előbb feltárul számodra, mint gondolnád. A villámautónyitás ebben az esetben is tud segíteni. 

A Ford egy remek, különös történetű, igazán kiemelkedő figyelmet érdemlő autó, amely megérdemli a legkörültekintőbb eljárást: ne aggódj, háromig számolsz, és ott vagyunk. Na jó, ne túlozzunk: az viszont igaz, hogy az ország bármely pontján tudunk segíteni.

Budapesten egy órán belül kiszállunk az általad megadott címre. Tudja ezt bárki garantálni neked? Mi legjobb tudásunk szerint azt valljuk, hogy ebben rekorderek vagyunk. Gyorsaságunk és precízségünk első az országban.

 

Autóajtó nyitás szakszerűen: a tulaj részéről

 

Gyorsan ki fogunk érkezni, és amíg ez megtörténik, érdemes néhány aranyszabályt betartanod, ami elengedhetetlen az együttműködéshez. 

 1. Mindenekelőtt légy türelmes! Ne keresgélj a youtube-on csináld-magad videókat, ez a remény csalóka, a kár nagyobb lehet, mint, ami eredetileg volt.  
 2. A szakember érkezéséig ne menj messze az autótól, főleg, ha a jármű kulcsa jól látható helyen van, például az ülésen maradt.
 3. Fontos, hogy a helyszínen igazolni tudd, hogy tiéd a kocsi, különben nem tudunk neked segíteni, mert nem lenne szabályos így a szolgáltatás.

 

Ha Ford autónyitásban van szükséged szakember segítségére, keresd fel cégünk bizalommal!

Mi garantáljuk a roncsolásmentes nyitást, a gyorsaságot, a profi műszereket, szakembereket és alapanyagot. Rendelkezünk felelősségbiztosítással, ha baj történne, megtérítjük a kárt (De erre általában nincs szükség.) Évek alatt bebizonyítottuk, hogy gyorsan, jó áron, rendkívüli precizitással végezzük el a munkát.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

 

Szabó Dénes

2 válasz

 1. Helló!
  Olyan problémám lenne hogy a csomagtér ajtó nem nyílik. Hallani hogy valamivel próbálkozik a zárnyitó motor de meg se moccan.
  Az alany egy Ford Galaxy 2011 es példány.
  Biztosíték hibát kerestem a raktér bal hátuljában lévő táblán, de az A5 ös foglalatban nem találtam biztosítékot.
  Wow programmal próbáltam hibakódot keresni rá de semmi arra utaló hibakódot nem találtam hogy miért van ez a hiba.
  Saját kulcsainak sem hajlandó kinyitni az ajtót.
  Esetleg ezzel kapcsolatban segítséget kérhetnék-e?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hívj most! 06 20 575-15-95