Lássuk hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül!

 

Ez egy igazán jó kérdés igaz? Létezik olyan módszer, ami nem jár a zár károsodásával? A következő blog bejegyzésünkben eláruljuk a titkot, hogyan nyithatod ki autód ajtaját kulcs nélkül, ha már minden kötél szakad!
Amikor megtörténik a baj…

A balesetek, ahogy arra a nevük is utal, kiszámíthatatlanok.  A legtöbben szoros napirend szerint élünk, és az ilyen kellemetlenségek nem igazán férnek bele a hétköznapokba. Ha pedig bekövetkezett a baj, minden bizonnyal te is szeretnél hamar túl lenni rajta. Az autó nagyon meg tudja könnyíteni a napokat, de nem akkor, ha a gond forrása éppen a bezárult kocsiajtó.

 

 

Hogyan is fordulhat elő, hogy egyszer csak arra szorul az ember, hogy a saját autóját kelljen “feltörnie”?

 

Sajnos ez az eset bárkivel előfordulhat, gyakrabban, mint az gondolnád. Nem kell hozzá más, csak egy kis figyelmetlenség, például, ha elhagyod, vagy ellopták a slusszkulcsodat. De nem csak lopás esetén fordulhat elő, hogy a kocsidon kívül ragadsz.

Időnként megfáradnak a kulcsok és beletörhetnek a zárakba, de egy sikertelen feltörési kísérlet következtében is megeshet, hogy a kulcs már nem illik a zárba. Nem érdemes pánikba esned, mert van megoldás!

 

Mit ne tegyél, ha nem nyílik az autód?

 

Mielőtt kitérnénk arra, hogy mi is a helyes eljárás, ha nem tudod kinyitni autód ajtaját, nézzünk néhány hibás megoldást:

 

 

Beletört kulcs esetén ne próbáld kipiszkálni a letört részeket!

 

Szarvas hiba, ha úgy gondolod jó ötlet egyedül kipiszkálni a beletört kulcsot. Az erőltetéstől és feszegetéstől megsérülhet a zárszerkezet, és lehet, hogy egy problémát megoldasz, de egy másikat előidézhetsz. A kipiszkálás gondolatát tehát jobb mielőbb elvetni!

 

Ne törd be az üveget!

 

Ha nem nyílik az autód ajtaja, akkor nem csak a jó öreg ablaktörő módszer létezik. Szakember segítségével lényegesebb kár nélkül megoldható a probléma, így mielőtt nekiesnél az ablaknak, hívj inkább minket, és kérd ki tanácsunkat.

 

Felfeszítés

 

Végül és nem utolsósorban jöjjön a felfeszítéses módszer, amit sokan próbálnak ki ilyenkor, pedig egészen biztosan komoly anyagi kárral fog zárulni. A feszítéstől a fényezés, és a karosszéria megsérül, vagy az ablak berepedt, így az is előfordulhat, hogy később akár egy komplett ajtócserére is szükség lesz. Ezt egészen biztosan nem akarod, úgyhogy inkább ezt az ötletet is felejtsd el!

 

 

Hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül?

 

És akkor jöjjön a várva várt megoldás!

Egyszerűbben túljuthatsz a problémán, mint gondolnád! Csupán hívj minket, mi pedig kármentesen megoldjuk, legyen a gond bármilyen eredetű.

Ne fecséreld az időd és a pénzed nem működő megoldásokra. Bízd a profikra, mi pedig gyorsan újra szabaddá tesszük a kocsid, anélkül, hogy kiürítenénk a pénztárcád!

 

Mindegy, hogyan zárult be – zúzás nélkül kinyitjuk neked!