Bosszúság, mikor nem tudom kinyitni az autót!

 

A legrutinosabb autóvezetőkkel is megeshet, hogy az autójuk zárrendszere egyszerűen ellenáll minden erőfeszítésüknek, és nem tudják kinyitni az autót. Ezek a váratlan helyzetek (szinte) mindenkit felkészületlenül érnek, és rengeteg kellemetlenség forrásai lehetnek. De egyet se félj, ha ezt olvasod, közel a gyors, szakértő segítség!

 

Miért nem tudom kinyitni az autót?

 

Ennek a jelenségnek rengeteg különböző oka lehet, és valószínűleg a probléma nem a járművezető hibája, hanem maga az autó olyan tipus, hogy maga bezárja a központi zárat (főképpen a német autók), vagy a kulcs, a távirányító elektromos rendszere, vagy maga a zár mondta fel a szolgálatot. Az ok tehát rajtad kívül áll – de arról te döntesz, hogyan reagálsz!

 

Elhamarkodott döntések – meggondolatlan vészmegoldások

 

Sajnos előfordulhat, hogy a zár vagy kulcshiba a legrosszabbkor jön. Főleg akkor, amikor nagyon sietned kellene, hogy időben ott legyél egy halaszthatatlan meetingen, szülői értekezleten, vagy csak simán alig várod, hogy hazaérj. Ilyenkor a tehetetlen düh és kétségbeesés meggondolatlan döntéseket eredményezhet.

 

Nagyon fontos, hogy őrizd meg a hidegvéred és 

  • NE törd be az ablakot!
  • NE feszítsd fel az ajtót!
  • NE próbáld meg segítség nélkül (vagy akár egy jóbarát segítségével) megbütykölni a zárat
  • NE próbáld ki az akciófilmekben látott autólopó technikákat!

 

Talán a fenti vészmegoldások logikusnak és gyorsnak tűnnek, de az esetek többségében semmi mást nem érsz el velük, csak azt, hogy fölösleges és hatalmas kiadásokat vonnak maguk után. Gondolj csak bele… biztosan szeretnél százezreket költeni alkatrészcserére és heteket várni az autódra, míg a szerelő helyrepofozza a kárt, amit TE okoztál? Ugye nem?

 

Hívj azonnal szakértő segítséget!

 

Akármilyen nagynak is tűnik a baj, hidd el, mindenre van megoldás. Ráadásul olyan megoldás, amihez nem szükséges kárt tenni a kocsidban. Ha váratlan problémával szembesülsz zárnyitással kapcsolatban, hívj minket, és szakértő kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre sietnek. Bárhol is legyél a fővárosban, egy órán belül kihúzunk a csávából.

Ez sokkal gyorsabb, mintha az ablak betörése után még a szerelőnél meg kellene várnod az üvegcserét…

Ne feledd, minél gyorsabban telefonálsz, annál hamarabb érünk a helyszínre.

 

Miért minket válassz?

 

Kollégáink rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, csapatunk eddig több mint 4000 autót nyitott ki sérülésmentesen. Rendkívül gyorsan dolgozunk, így nem kell az egész napodat az autó mellett ácsorogva töltened: a lehető leggyorsabban megoldjuk, bármi is legyen a fennálló probléma. Szakértelmünk nem egy adott problémára irányul, hanem szinte minden autózárral kapcsolatos kellemetlenséget meg tudunk oldani, függetlenül attól, hogy lemerült az akkumulátor, beletört a kulcs, vagy más áll a hiba hátterében.

 

Hogyan tudunk neked segíteni?

 

  • Gyorsan: A hívásodtól számított egy órán belül a segítségedre sietünk, bárhol is legyél a városban.
  • Szakértelemmel: hozzáértéssel, sérülésmentesen nyitjuk ki az autódat, így a későbbiekben nem kell plusz szerelési költségekre számítanod.
  • Proaktívan: Nem csupán kinyitjuk a zárat: megnézzük, miért makacsolta meg magát és elhárítjuk a problémát, hogy ismét nyugodtan autózhass, és ez ne fordulhasson elő veled még egyszer.

 

Mikor hívj minket?

 

Minden esetben, ha számodra ismert, vagy ismeretlen okból nem tudod kinyitni az autót. Kérésedre megjavítjuk az autó zárját, vagy a távirányító elektronikus rendszerét. Ha a kulcs a zárba tört, a beletört darabot eltávolítjuk, a zárat pedig szükség esetén javítjuk vagy cseréljük. Ha a kulcsodat elvesztetted, a pótkulcsról készítünk másolatot, ha pedig pótkulcs sincs, akkor a zár és az autó típusa alapján egy teljesen új kulcsot készítünk.

 

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

06 20 575- 15- 95